Translate

vineri, 23 aprilie 2010

Comunicat cu parfum de pamflet decent

Comunicat Important pentru Lume
Conform ultimelor studii, România se numără printre ţările cu un grad scăzut de informare în privinţa biodiversităţii, prin urmare este una dintre ţările prioritare campaniei europene, alături de Bulgaria, Italia, Spania, Polonia şi Olanda.




Ce înseamnă biodiversitatea? Cu ce suntem noi oamenii legaţi de natură?- Rezultatele studiului Eurobarometru "Atitudini faţă de biodiversitate" au demonstrat ca pensionarii romani nu cunosc asemenea notiuni!



 
 Bine ca v-am gasit!Nici nu stiti de ce ma bucur! Doamnelor, domnisoarelor si dvoastra domnilor!
 Am ceva a va transmite!Informatii noi-noutze! Comunicatul incepe in cateva secunde! Pregatiti-va!
 Pentru ca marea majoritate habar nu prea are ce inseamna  biodiversitate...(RECENT, AM "SERBAT" Ziua Pamantului! O  intreaga fanfaronada, gata livrata...)

  Bine-bine veti zice, ce legatura avem noi cu acest subiect si titlul ales.. Pai, parol! Comisia Europeana a Mediului si Comisia Mondiala a Mediului a  hotarat cu deplinul acord al Organizatiei Eurasia pentru Mediu si Organizatia Mondiala a Ruseuropei sa aplice o amenda conventionala la nivel de globalizare, (pentru luare aminte), catre toti pensionarii mai mult sau mai putin dornici de a sti pe ce planeta  traiesc....
 Uite-asa ,din Romania pana in Capul Bunei Sperante sunt destui de multiz cei ce nu au auzit de biodiversitate.



Astfel, se arata in comunicat, pensionarii romani sunt obligati sa recite poezia Ziua Pamantului de fiecare data cand vine postasul, in cel putin 2 limbi de circulatie internationala, in caz contrar pensia de pe luna mai ar fi anulata de Statul "binevoitor" si "grijuliu".
 De asemenea, cei ce cunosc acestea sunt rugatzi sa nu intre in panica!
 Ce anume va va izbi sa fie asemeni calmului încremenit în care, alegoric doi boi sunt surprinşi, carul se zareste mult prea puţin, dar cele două animale de povară transmit semnale si lasa pe retină senzaţia unei depline armonii. Trag împreună pentru acelaşi lucru.Nu se stie unde si mai ales de ce, ramane sa se descopere latura umanitara pe viitor si sa se discearna comprenhensibil...diversitatea!


 Iar, pe final, in deplinatatea functiilor neuro-patologice vreau sa le multumesc celor ce mi-au inteles (cu ceva emotii mesajul) si sa-i asigur ca nu vor face parte din niciun fel de experiment in care pot fi confundati ca nişte vraci cu pretenţii de veterinari, care înseminează vaca de muls a liderilor cu idei fixe si deranjant de "luminoase", mixate cu sămânţă de imbecili!



  Semnat si aprobat de grupul de guvernantzi extrem de rigurosi , adsepti ai escapadelor si derapajelor continue, de asemenea membrii activi cu statut deplin al " Grupului pentru situatzii de urgentze" si totodata fumatori  inveteratzi

24 Aprilie 2010                                                                          HhhH  KkkK  HhhH


                                           Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu