Translate

luni, 23 aprilie 2012

IN-CRE-DI-BIL!

Stire cu parfum de pamflet dar cu iz de credibilitate...


Descoperire extraordinară a cercetătorilor britanici! In exclusivitate pentru aceasta lume dornica de a acumula, ceva naucitor s-a produs!
IN SFARSIT CEVA se intampla!

După 2000 de ani de studiu, aceştia au ajuns la concluzia că, în ciuda a ceea ce se credea până acum! Anume ca... oamenii care câştigă sume extrem de mari de bani muncind foarte puţin sau chiar nefăcând nimic sunt mult mai fericiţi.
Poate parea un truism, ceva nedefinit...insa IN SFARSIT S-A FACUT LUMINA!
Cat adevar si cata fantezie din partea acestor true englishmani!Descoperirea, spun autorii ei, ar putea explica fenomenul, până acum neelucidat, că mulţi copii de bani gata sunt mai satisfăcuţi de vieţile lor decât nişte săraci care muncesc toată ziua.
Reducand astfel suspiciunile rezulta altceva si mai elocvent!Un fenomen aparte se produce şi cu persoanele ce lucreaza fara a transpira cu tranzacţii online in platina, aur, petrol şi diverse valute pe platforme de trading.
 Nu are rost sa cercetati autenticitatea acestei descoperiri si nici sa o puneti la indoiala, deoarece ati risca sa cadeti in penibil!
Mai mult decat atat, acesti savanţii britanici admit cu intensitate faptul că ideea acestui studiu le-a venit după ce au aflat de o zicala populară potrivit căreia cine descoperă o comoară fabuloasă sau o sumă imensă de bani o să aibă noroc toată ziua.

Drept urmare, cu ochii inca impaienjeniti de nesomn, fara a mai savura cafeaua sau a mai stinge tigara, savantii au apelat la cunostintele milenar, adand implementate si au  încă o explicaţie clară pentru acest fenomen şi presupun că e ceva raţional, moştenit de la animalele cu colti.Ei spun că mai au nevoie doar de o alta suma de bani si alte sute de ani cu studiu intens pentru a ajunge la o alta concluzie, dar vor încerca iniţial să testeze pe ei înşişi dacă poţi fi mulţumit cu viaţa  câştigând , ca alti confrati sume fabuloase fără a munci mai deloc. În acest scop, cercetătorii spun că vor începe prin a hackeri toate sistemele, ca să-si poata da seama dacă sumele enorme de bani pe care le pot câştiga aici îi vor face mai fericiţi in momentul atingerii unor noi recorduri!
Pana una alta, a consemnat pentru Dvs, cu binecunoscuta promptitudine,

            Zadkielix alias D.M


Un comentariu:

  1. Totul pare de neatins...nu te lasa invins!
    Ironia Sistemului e o mascarada fata de aceasta gogorita a renumitilor savanti!
    M-ai binedispus!!!!

    RăspundețiȘtergere