Translate

joi, 28 iunie 2012

Ilustrii doctori din politichia autohtona

 INAINTE de orice, ca semn de pretuire fata de toti cei ce ma citesc, ma comenteaza, ma apreciaza dar ma si detesta etc am sa incep cu niste citate elocvente!
„E inadmisibil ca nişte cetăţeni ai României să nu aibă acces la studiile superioare doar din cauză că nu ştiu să scrie sau să citească”, a spus Vanghelie. „Vrem învăţământ şi manuale universitare într-o limbă pe care şi analfabeţii să o poată înţelege. Nu e vina lor că sunt analfabeţi, aşa s-au născut, nu au ales să fie în felul acesta”.
Acum, sa nu ziceti ca nu v-au surprins aceste bijuterii, aceswte nestemate ce contin intelepciunea milenara!
Dar, aici nu va voi plictisi cu cazul Academicianului Dr Van Gheelie deoarece domnia sa ar fi trebuit sa ajunga la concluzia ca exista si alte fete mai valoroase,mai demne de respect si incredere decat el...
Una dintre acestea este personalitatea d-lui primar Robert Negoiță.
Potrivit blogului "La colţu' străzii", teza de doctorat a lui Robert Negoiţă ar conţine fragmente plagiate de pe site-ul BNR, apraţinându-i guvernatorului Mugur Isărescu
M-am intrebat mereu cum dupa ce intri in politica parca esti atins cu bagheta magica de zina si te destepti mai rau decit Fat-Frumos din poveste. Bac la 32 de ani, dar imediat faci 2 facultati in paralel (nu conteaza numele, ci diploma sa fie) si hop si doctorat.

 
De aceea, ca semn al unei inalte pretuiri vreau sa adaug cateva lucruri.
 1.Oare as putea crede ca e doar o minciuna, o vrajeala de adormit pruncii? Cum suna oare formularea " Robert Negoita doctor"?
2. NU CONTEST faptul ca domnia sa a "muncit" din greu...Dar, sesizand anumite lucruri NU POT FI DE ACORD cu aceasta infamie!
3.Daca Vanghelie s-a mai cizelat, monsenieur Negoita ar trebui comparat cu Einstein, tinand cont de nivelul intelectual ce se afla mult sub "consistenta" di dottore Ponta!
4.Ma tem ca mr Negoita, daca i s-ar face un test rapid  nu prea ar cunoaste toate literele alfabetului ! Spuneti-mi ca e doar o gluma si ca acest intelectual cu conditie de agramat din tagma lui Vanghelie n-are nicio treaba cu cartea.
5.▐█▀█▄ ▄▀▄ ▀█▀ ▀█▀ ▄▀▄ █▀▀▄ █▀▀
▒▐█▌▐█ █░█ ░█░ ░█░ █░█ █▐█▀ █▀▀
▒▐█▄█▀ ░▀░ ░▀░ ░▀░ ░▀░ ▀░▀▀ ▀▀▀

▒██▄░▒█▌ █▀▀ ▄▀▀░ ▄▀▄ ▀ ▀█▀ ▄▀▄   e  un FALS!!!!
La fel si teza lui, plagiata....
▒▐█▒█▒█░ █▀▀ █░▀▌ █░█ █ ░█░ █▀█
▒██░▒██▌ ▀▀▀ ▀▀▀░ ░▀░ ▀ ░▀░ ▀░▀

6.Este simplu de explicat de ce numai in Romania majoritatea (daca nu cumva toti) politicienii sunt "DOCTORI" intr-un anumit domeniu. Pai daca la bacalaureatul din 2011 cand examenul a fost foarte restrictiv dar si corect doar 35 % din candidati l-au luat ne putem da seama cum s-au luat diplomele de "doctor". Avem doctori peste doctori si deasupra iarasi doctori ca in curand ne vom saluta pe strada cu "Sa traiti dom. doctor !"
7.Uitati-va cum se exprima aici....
 
In rest....sa auzim mai putin ...de ei!Asa, spre binele tuturor!
 
                                          Zadkielix alias D.M

2 comentarii:

  1. Aruncati un ochi si pe aici!Multumesc frumos!

    http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3928/9765527/2/lista-doctori-doctoranzi.pdf

    RăspundețiȘtergere
  2. ori emigram in canada ori dizolvam tot sistemul de conducere in apa si instauram anarhia =)) ar fii mai organizata si mai corecta decat ce este acuma:D

    RăspundețiȘtergere