Translate

miercuri, 11 august 2010

Adolf Hitler traieste in America?

   Cititi aceasta stire!
  E de-a dreptul socanta, adevarata!

  Un cuplu de americani din New Jersay nu au avut probleme cand si-au numit copilul Adolf Hitler, insa s-au simtit ofensati cand li s-a refuzat comanda la un tort aniversar pe care sa scrie numele fiului lor.



Sotii Campbell au declarat pentru presa americana ca magazinele i-au tratat cu dispret si rasism atunci cand au incercat sa comande un tort pentru ziua fiului lor, care implineste trei ani, pe care au cerut sa ii scrie numele “Adolf Hitler”.




Responsabilii Shop Rite (magazinul care a refuzat comanda tortului) au spus ca acesta nu este primul an in care tatal, Heath Campbell, incearca sa faca o comanda bizara de tort “Anul trecut ne-a cerut ca desenam o svastica pe tortul fiului sau”.



Sotii Campbell sunt asaltati zilnic de oameni care ii critica pentru alegerea facuta la numele baiatului insa cei doi nu par a vedea nimic in neregula cu numele fiului lor.




“Este un baietel normal de 3 ani. Nu e ca si cum o sa creasca sa devina un criminal”, a declarat mama micutului Adolf, scrie Fox News.






“Traim in America si asta inseamna ca avem dreptul sa-I punem copilului nostru ce nume vrem noi. Am ales acest nume pentru ca mi-a placut si pentru ca nimeni nu il mai are”, a declarat Heath Campbell.
 

 
* O familie de nazisti...
  Veti spune ca exagerez sau am ceva cu acesti oameni....
 Insa, realitatea demonstreaza tocmai contrariul!







Cazul micutului Adolf Hitler nu este singular. Nici surorile acestuia nu au scapat de nume cu tenta nazista date de parintii lor. Astfel, cele doua fetite ale familiei Campbell au fost numite JoyceLynn Aryan Nation Campbell, Honszlynn Hinler Jeannie Campbel.






Numele primei fetite, JoyceLynn Aryan Nation, este unul foarte evident nazist, al carui semnificatie este foarte clara: Rasa Ariana - rasa "pura" pe care Hitler vroia sa o vada dominanta.






Numele celei de-a doua fetite este ceva mai subtil, Honszlynn Hinler fiind un feminin pentru Heinrich Himmler, care a fost conducatorul trupelor SS si unul dintre liderii Partidului Nazist.

 



 Si acum, sa nu ziceti ca nu exista ciudatenii si in America...
 Sau ca nu ar exista libertate...
 Numai ca, in acest imens imperiu exista si asemenea nostalgici si adepti ai rasei "pure"....

Un nume nu e numai un nume si atat. Poate ca veti spune ca fiecare are dreptul sa isi numeasca copilul cum vrea el.
 Eu nu- s adeptul acestei gandiri mondializate.... de genul: 


"Ce daca tatal are zvastica pe mana? Chiar daca ar fi nazist, care-ar fi problema? Atata timp cat nu discrimineaza activ pe nimeni, are voie sa creada in orice ideologii politice doreste ..."
 
 Fara sa exagerez, veacul acesta, plin de provocari si sminteli incepe sa clocoteasca....
 Pana una-alta am ramas stupefiat si am decis sa va informez.
 Cu cele mai alese ganduri,

    Sursa:
 www.foxnews.com
www.cnn.com

                                                                        Zadkielix alias D.M

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu