Translate

marți, 12 octombrie 2010

Concurs Kamikaze de încurajare a lecturii la om

Concurs Kamikaze de încurajare a lecturii la om 12 Octombrie 2010

Dacă, așa cum susțin Nostradamus și prezicătoarea Vanga, al treilea război mondial va începe pe 11 noiembrie anul curent, când și împotriva cui ar fi cel mai bine să întoarcem armele? Nu ar trebui să ne grăbim?

Iar raspunsul meu este:

Ca membru NATO, Romania va fi obligata sa se implice activ, cu trupe (chit ca munitie nu avem mai deloc) de partea Occidentului!
Astfel ca NOI, poporul roman va fi tarat fara voia lui intr-un razboi in care nu vor exista castigatori vizibili, CI DOAR victime si perdanti!
Si asa era cazul sa fi scapat elitele de noi, uitati ca a sosit cel mai bun prilej...Cu ce ne vom alege?
Evident, cu o tara distrusa, cu un popor decimat, debusolat si infometat.Si, toti politicienii romani cat si opinia publica nu vor putea evita angrenarea tarii in acest razboi iminent , in consecinta Romania va deveni un posibil teatru de lupta.
Trebuie sa subliniez faptul ca acesta e numai un scenariu care se bazeaza pe anumite tendinte, semnale si realitati ale lumii contemporane, scenariu care trebuie luat in considerare de cei care au impresia ca ne-ar conduce destinele!
Acest algoritm de prognoza a fost proces si e un rezultat in urma cercetarii cazului Vanga de catre mine si nu are nicio legatura cu serviciile secrete ruse, in afara unor prapaditi de samani amerindieni si multiplii astrologi.

Ganduri mai pasnice,

Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu