Translate

joi, 14 octombrie 2010

Constatari infioratoare, repugnatoare

Fiul ministrului Tineretului, un tânăr slujitor cu înclinaţii homosexuale al Primei Biserici Ateiste:
   În timp ce Sorina Plăcintă împarte pomeni electorale cu basmaua pe cap şi varsă lacrimi la televizor, Andrei Răzvan Plăcintă, fiul ministrului Tineretului şi Sportului, aflat în Elveţia, este slujitor al “Primei Biserici Ateiste” (First Church of Atheism), potrivit publicaţiei Monitorul de Vrancea.
   O asemenea organizaţie, spun preoţii, este o erezie şi ia în batjocură învăţătura bisericească, fiind similară aşa-zisei biserici sataniste.
   “Prima Biserică Ateistă” este, de fapt, o organizaţie laică, dar foloseşte termeni religioşi. Membrii acestei aşa-zise biserici pot deveni pastori, reverenzi, care sunt “hirotonisiţi” pe internet. Ei jură să elibereze lumea de credinţa religioasă şi “oficiază” ceremonii ateiste la nunţi şi înmormântări. Membrii “bisericii ateiste” neagă existenţa lui Dumnezeu, dar folosesc toată terminologia creştină.
   “Copilul”, cum spune mama Sorina Placintă, tânărul, cum spunem noi, pentru că este major, locuieşte în Elveţia, la Montreux, şi a obţinut titlul de “pastor” al “Primei Biserici Ateiste”.
   Statutul se conferă, la cerere, membrilor acestei comunităţi, care are cele mai multe filiale în Statele Unite ale Americii, dar a pătruns şi în Australia, Canada, China, Danemarca, Germania, Marea Britanie. România nu se află încă pe lista “bisericii” ateiste, dar iată că un român a devenit reverend în Elveţia şi un anunţ privind ceremoniile pe care acesta le oficiază a fost postat pe site-ul organizaţiei First Church of Atheism: “Veşti bune! Un alt preot ateu este disponibil pentru a susţine ceremonii în şi în jurul localităţii Montreux, Elveţia! Rev. Andrei Placintă este gata să vă satisfacă toate nevoile“, anunţă site-ul.
   Din datele afişate pe internet, Andrei Plăcintă a devenit “preot” pe 3 aprilie 2008, la ora 13:25:01. 
   Cei care vor sa fie “hirotonisiţi” trebuie să completeze un formular on-line, în care să scrie numele, adresa de e-mail, ţara şi depun un jurământ: “Sunt de acord să promovez un punct de vedere raţional asupra lumii, eliberat de misticism şi de supranatural.”
   Potrivit site-ului, “Prima Biserică Ateistă” “s-a născut din necesitate”, doctrina lor fiind “Nu există nimic în afara fenomenelor naturale. Gândirea este doar o funcţie a fenomenelor naturale. Moartea este completă şi ireversibilă. Avem încredere numai în umanitate, natură şi faptele dovedite ştiinţific”.
   Andrei Răzvan Plăcintă şi-a postat pe contul său de Facebook mai multe poze care îl înfăţişează în ipostaze homosexuale şi în preajma unor simboluri sataniste.
   De parcă n-ar fi fost de ajuns pentru un vlăstar de ministru, Andrei Plăcintă şi-a postat pe contul de Facebook o serie de fotografii în care apare în preajma unor simboluri sataniste şi, mai mult, în ipostaze care tind să demonstreze că are înclinaţii homosexuale.

Acest material este o preluare dupa  
http://saccsiv.wordpress.com/2010/10/14/cat-de-crestin-e-think-tank-ul-politic-fundatia-crestin-democrata-fondat-de-theodor-baconschi/

 Multumesc pe aceasta cale acestui domn deoarece numai cu asemenea evidente se mai poate "trezi" (din uluiala, din nestiinta si neputinta) fiecare dintre noi!
 Dumnezeu sa ne apere si sa ne miluiasca de asemenea agresori!

                                    Zadkielix alias D.M

2 comentarii:

  1. libertatea religioasa totusi e garantata prin constitutie, asa cum altii se inchina si beau pishatul lui grig bivolaru, nu vad o problema in faptul ca o beizadea de ministru si-a facut "biserica atee"....BOR are datoria sa combata teologic aceste secte dar nu o face pt ca e mai ingrijorata de publicarea dosarelor preotilor turnatori si securisti...

    la mine pe blog o alta idiotenie marca Victor Prostescu: "Românii din diaspora au votat ca răul să rămână în țară. O răzbunare pe cei care n-au plecat"

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot pe facebook se-nfiintase acum cateva luni si biserica alora care voiau sa arda coranul :)) Vorba aia... prosti nu-s aia care vand, ci aia care cumpara :D

    RăspundețiȘtergere