Translate

vineri, 15 iulie 2011

Arta manevrarii si contorizarii populatiei a fost deja demarata!!!

    Aceasta postare se vrea a fi un SEMNAL DE ALARMA!
 Nu instig pe nimeni la ura, revolta sau alte chestii cu tenta negativa!
 Insa, ceeea ce Sistemul produce este intr-adevar...infailibil, cu tenta chiar demonica!
 Si, ca sa nu credeti ca as vorbi fara de acoperire....va invit sa parcurgeti acest text!
 Dintru inceput, vreau sa precizez ca susrsa mea de inspiratie a constituit-o un documentar cat si un articol de pe site-ul  http://descopera.ro


Zeci de agenţii guvernamentale din Statele Unite se pregătescă să introducă printre echipamentele de siguranţă şi un dispozitiv portabil de recunoaştere facială.

DA, SA NU CREDETI CA AS EXAGERA! Cum va spuneam, cu ajutorul acestui dispozitiv, care se ataşează unui iPhone, un poliţist sau alt reprezentant al legii poate să fotografieze faţa unei persoane sau să îi scaneze irisul pentru a căuta o eventuală potrivire cu evidenţele privind antecedente penale aflate în baza de date. În plus, gadgetul poate face acest lucru şi prin scanarea amprentelor.
Ceea ce e deosebit de interesant ramane un alt aspect!Dispozitivul, care până acum a fost folosit doar de forţele armatei, nu a ajuns încă e mâinile poliţiştilor, având în vedere că baza de date este incompletă. Cu toate acestea, apariţia acestui sistem evidenţiază faptul că tehnologia recunoaşterii faciale devine o realitate.
 Ce mai...O adevarata tehnologie in slujba controlului TOTAL fata de orice si oricine!
 Mai pe scurt...Am ajuns sa fin monitorizati oriunde, oricum si chiar oricand! Acum, gaselnita aceasta cu irisul pune chiar capac!!!


Totusi mai ramane o slaba speranta! Adica e ceva legat de faptul ca ,deşi aparatul nu a fost încă lansat, unele persoane se întreabă dacă nu cumva legea ar trebui să solicite existenţa unui mandat înainte ca scanarea să aibă loc.
Gadgetul creat de cei de la BI2 Technologies costă 3.000 de dolari şi este dorit de aproape 40 de agenţii.

În timp ce majoritatea oficialilor se anunţă încântaţi de idee, Bill Johnson, directorul executiv al Agenţiei Naţionale a Asociaţiilor de Poliţie, susţine că scanarea irisului ridică o problemă serioasă, căci ea poate fi luată în considerare drept "percheziţie".
Tocmai de aceea, cei de la BI2 îi sfătuiesc pe oamenii legii să folosească dispozitivul doar atunci cand au suspiciuni şi doar în cazul infractorilor.

 Daca pana si "gaborii" se tem de asa ceva, de ce unii dintre noi sunt innebuniti la propriu si cauta s aimpementeze aceasta dictatura???
Tehnica nu va fi utilizată doar de cei de la departamentul de justiţie. 
Cum bine stiti dragii mei,reţeaua de socializare, Facebook, a adoptat recent un sistem de recunoaştere facială pentru ca utilizatorii să îşi poată identifica prietenii mult mai uşor. Unele aplicaţii destinate telefoanelor iPhone şi cele cu sistem de operare Android se mândresc cu această tehnologie, ce poate recunoaşte prieteni de pe Facebook prin fotografierea lor. 
Si acum, tineti-va bine!  
Poate ca stiti cum arata un iris...Insa , unul scanat  asa ar fi!Şi Google a luat în considerare utilizarea sistemului, dar apoi s-a răzgândit, afirmând că implementarea nu este posibilă până când nu se vor asigura de o bună funcţionare a sistemului de păstrare a confidenţialităţii.
Ataşat unui iPhone, dispozitivul numit Moris (Mobile Offender Recognition and Information System) adaugă telefonului încă 4,4 centimetri. Producătorii spun că gadgetul va fi vândut doar instituţiilor legii, dar iau în considerare şi cererile de celor din sistemul de sănătate şi cel financiar. În plus, compania speră ca baza de date să includă, cu timpul, şi informaţii de la alte instituţii precum FBI. 

Principalul avantaj al acestui sistem în faţă tehnicilor mai vechi de intentificare a fost sintetizat de Sergentul Major Robert Haemmerle: "Poţi să prezinţi un buletin fals. Poţi să-ţi razi barba. Dar nu-ţi poţi schimba datele biometrice".

 Iar povestea aceasta nu se opreste nicidecum aici!


 Pe parcursul a mai multor postari (episoade cu tema) va voi informa (atat cat cunosc si incerc sa comentez adecvat) despre toate aceste anomalii ce se produc (CATEODATA CU BUNA STIINTA)....


 Al dvs, mereu vigilent,


            Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu