Va dezvalui azi o taina tinuta cu mari eforturi si multi
bani departe de urechile si ochii "prostimii"....
Si, nu vreau sa jignesc pe nimeni DAR NICI NU EXAGEREZ!!!!
Lipsa
sarii din sange!!
Interesant,dar LOGIC.Aceeasi problema cu tensiunea
arteriala: inainte 130/80 era tensiune de aviator, acum este limita
superioara a "normalului". Sa aiba aceeasi justificare?
Va dezvaluim azi o taina tinuta cu mari eforturi si multi bani departe
de urechile si ochii "prostimii". Excesul de sare, zahar si grasimi, dauneaza grav sanatatii !
Asta da avertisment medical! Ce înseamna exces nu ne explica însa nimeni!!!
La
prima citire, exces înseamna.prea mult, dar raportat la greutatea
fiecaruia !!! Între copilul de 20 de kilograme si adultul de 80 sau 120
de
kilograme... e
o marja de eroare
foarte mare, ca sa pronunti exces, sau sa recomanzi doar 2, 4 sau 6 g
de sare pe zi. Între omul de la munte... care bea apa puternic
magnetizata si aproape pura si cel de la ses sau de la oras care
primesc apa cea mai infecta, cel de la munte va "dizolva" si elimina
mult mai repede chimicalele! Nu uitati ca nu suntem la fel, ca nu avem
aceeasi grupa sanguina, ca difera si RH-ul - purtatorul de oxigen din
sange! Unii au în sânge predominant Cuprul (RH negativ) altii, cei mai
multi, au Fierul (RH pozitiv)! Nu uitati ceea ce multi vor sa ascunda:
- orice reactie a apei cu sarea produce... caldura!!! Iar sarea formeaza pricipalul electrolit care, scos
din
sânge, reduce de... 11 000 de ori viteza transferului informational catre creier!!!
Mai simplu spus, lipsa sarii din sânge...prosteste!!!
Intuitia îmi spune ca asta este scopul lor real: sa devenim legume! La
munca si înapoi acasa, la televizor,unde ni se repeta zilnic prostiile
astea: excesul de sare zahar si grasimi dauneaza grav sanatatii! Dar excesul de alcool, tutun si medicamente? De ce nu se fac campanii la TV cu acest subiect? De ce nu se fac campanii contra etnobotanicelor ???
Nu este vorba
de boala si
moarte, mai ales în rândul tinerilor? Ba da! Dar este vorba si de bani,
de multi bani, atât de multi încât viata copiilor si a tinerilor...nu
mai conteaza!!! Este
vorba de profituri imense, accize si taxe! Si în fond este bine sa ai
multe "legume" în sistem ! Pentru ca legumele îsi platesc taxele, la
zi! Amintiti-va! Ce face medicul prima data când ajungi în spital? Îti
schimba regimul alimentar: fara sare!!!! Adica taie legaturile
informationale cu creierul, ca sa poata trimite medicamentele peste tot
în corp. Amorteste creierul pentru ca altfel, acesta, ar reactiona imediat la chimicalele administrate! Ar declansa
alergii!
Dar zaharul?
Zaharul e purtator de un cu totul alt tip de informatii ! Nu vorbim de
"clasicul" zahar alb, tos, chimizat la maxim!!! Vorbim de zaharul
natural din fructe sintetizat de natura cu ajutorul apei ! Vorbim de
zaharurile multiple din
mierea de albine, naturala!
Glucoza participa direct la formarea
acidului dezoxiribonucleic (ADN) adica a evolutiei. Vitalitatea dvs. si a copiilor dvs., atentia, concentratia, vin din zaharurile naturale! Si evolutia dv. Genetica!
Grasimile ?!
Sa vedem ce spun studiile! Colesterolul ajuta la formarea membranelor
celulare; la
sinteza
hormonilor în glandele
suprarenale si în ovar!!! Colesterolul este indispensabil digestiei
lipidelor, în urma transformarii de catre ficat în acid biliar. Nivele joase ale colesterolului, induse cu ajutorul medicamentelor, duc la aparitia depresiei, comportamentului violent, sinucidere, cresterea riscului de infarct miocardic si mai ales o slaba functionare a sistemului imunitar.
În trecut, cineva cu un regim alimentar ce continea 300 mg de
colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru
de sânge, era considerat normal.
Asta
pâna când, cei de la OMS , au hotarât sa schimbe normele! Sa le
coboare la 200! Imediat, au aparut 36 de milioane de "bolnavi", si 4,3
de miliarde de dolari pe an, câstig, dintr-un foc!. Între
vrajeala stiintifica a unora si intuitia lui stramoseasca, ciobanul
român a ales intuitia!... tot cu slana, pita, ceapa si palinca traieste!
Nu face exces si traieste mult si bine... cum ati vrea sa-si creasca
altfel oile, sa lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Si toate astea
pâna pe la 60-70 de ani... cu un cojoc mitos de 40 de kilograme pe umeri
si bâta în mâna? Acum, trageti dvs concluziile.
APA.
Ce face
apa daca e
bauta inainte de a
manca si imediat dupa masa!*
Un articol foarte bun. Nu doar despre apa calda dupa mancare, dar si despre atacul de cord. Chinezii si japonezii beau ceai fierbinte in timpul mesei, nu apa rece. Poate e timpul sa adoptam "obiceiul lor" la masa.
Pentru cei carora le place sa bea apa rece, acest articol li se adreseaza direct. Este frumos sa bei un pahar cu apa rece dupa masa, dar apa rece
solidifica
hrana uleioasa pe
care tocmai ai inghitit-o. Va incetini digestia. Cand aceasta
reactioneaza cu acidul, se va rupe si va fi absorbita de*intestine* mai
repede decat mancarea solida.Trece in intestine si foarte rapid se
transforma in grasime si duce la *cancer*. Este cel mai bine sa se bea supa fierbinte sau apa calda dupa mancare.
Simptome comune de atac de cord.
Un punct serios referitor la atacul de cord.
Ar trebui sa stiti ca nu fiecare simptom de atac de cord este *durerea bratului stang*.
Atentie la dureri intense *in zona falcilor*.
S-ar putea sa nu aveti niciodata prima *durere in piept* in timpul
atacului de cord.*Nausea* (ameteala) si *transpiratia intensa*, sunt tot
simptome comune. 60% din cei care au atac de cord in timpul somnului nu se trezesc. Durerea la falci te poate trezi din somnul adanc. Sa fim atenti.Cu multumirile de rigoare pentru aceasta lectura (sper...utila),
Zadkielix alias D.M
salut dani,
RăspundețiȘtergerepe normal ca vor sa ne controleze, vor sa traim numai in iluzie si scrie ceva si de frecvente cum ne ataca cu ele sa nu evolum.
sunt alexei de la gds sa sti:)
Merci de atentie si de sfat!
ȘtergerePe viitor voi scrie SI DESPRE ACEST subiect INTERESANT, SENSIBIL SI FOARTE ACTUAL!!