Translate

marți, 29 iulie 2014

O prima veste excelenta-Webstock 2014
                                  Sustin acest proiect inimos!

 Pe 26 septembrie, comunitatea online locala isi da intalnire la Webstock 2014, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone, pentru al saptelea an consecutiv.
Acest eveniment de o zi va include Conferintele Webstock si Premiile Webstock.
Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.
Premiile Webstock vor premia cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.

Ca de fiecare data, de-abia astept ca sa vina acest eveniment la finalul lunii septembrie si, cu amabilitatea inimosului staff al Webstock sa pot lua si eu parte la acest EVENIMENT!
Momentan, chiar azi am solicitat o invitatie si SUNT CONVINS ca ma voi numara si eu printre bloggerii acreditati la aceasta editie.
Cu speranta si bucuros de aflarea acestei vesti, va urez sa va informati si sa participati si Dumneavoastra, vizitand urmatorul site: http://2014.webstock.ro/solicita-invitatie/

                   

                 Zadkielix alias Prof. Dr. Daniel Mihai

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu