Translate

sâmbătă, 11 iulie 2009

Ceva inedit

Un sot iubitor din Satu Mare a impanzit orasul cu bannere prin care isi declara iubirea pentru consoarta sa, gestul inedit starnind curiozitatea localnicilor.

Patru bannere afisate prin oras erau inscriptionate cu mesajul "Te iubesc Moni", informeaza Adevarul.

Declaratia publica de dragoste a atras simpatia dar si curiozitatea satmarenilor. Misteriosul romantic a fost desconspirat sambata de prieteni care l-au recunoscut in imaginile postate pe internet.

Moni, destinatara celei mai frumoase declaratii de dragoste din Satu Mare, este sotia unui prosper om de afaceri si politician local, Vasile Lup.

Unul dintre bannere a fost pozitionat strategic de catre sot chiar pe blocul in care sotii Lup locuiesc impreuna cu fiul lor in varsta de 2 ani.

"Vinovatul" a spus ca a simtit nevoia sa faca acest gest romantic pentru ca nu a avut prea mult timp de familie in ultima luna.

Sotia acestuia a declarat ca a fost foarte placut surprinsa de acest gest, iar sotul ei este un om minunat.
De obicei asemenea sentimente se transmit cu mult mai multa discretie si tandrete!
Dar, poate ca NU intotdeauna ceea ce este prea ostentativ, este si superficial, ca sa nu zic fals...
Zadkielix alias D.M

6 comentarii:

  1. Dragostea nu are decat variate forme de a se exprima! Acesta este unul frumos, aparte!

    RăspundețiȘtergere
  2. mda.. dragut din partea lui, insa mie nu imi place.. probabil chiar nu a mai trecut pe acasa de un an daca a facut asta.. ce-i mult strica dupa pararea mea si asta e mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. ...probabil asta inteleg ei prin dragoste...e bine ca doamna s-a simtit bine in urma acestui gest...

    RăspundețiȘtergere
  4. Parerea mea este ca lucrurile intime trebuie sa ramana acolo unde sunt ele, prin definitie "intim" este ceva ce nu trebuie sa il vada sau sa il stie un oras intreg.
    Astea sunt exagerari, sa vada lumea ca ai tu bani sa iti pui nu unul, ci 4 bannere. Si pentru nu a da pe fata motivul asta, o bagi pe aia cu "ce mult imi iubesc sotia".
    E ceva gen "Din Dragoste". La inceputurile emisiunii, inainte sa vina toti depravatii si travestitii, faceau surprize de-astea, gen... agatat un banner de un avion cu "Te iubesc, X".
    Mi se par penibile actiunile astea, sincer... Nu consider ca dragostea ti-o arati printr-un banner sau printr-un "Te iubesc" scos din gura sau scris. E mult mai mult decat atat.
    Dar daca pe femeia aia atat o duce mintea... asta este! Imi pare rau pentru ea. Probabil e bucuroasa ca a aparut in ziar, ca si-a sunat toate cunostintele "Vezi ca in piata o sa vezi un banner cu, despre si pentru mine". :)) Ma bufneste rasul, sincer! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. @Fairy
    DAP, PE ACEEASI LINIE SIGANDIRE ma situez!
    Daca insa se cere acest circ, noi popor latin nu avem decat sa ne dam in...petec!
    Mai ramanea sa fii scris pe banner si data pana la...cat o va iubi...:)))))

    RăspundețiȘtergere