Translate

sâmbătă, 11 iulie 2009

Despre Sagetatori



In caz ca nu stiati si eu sunt Sagetator!!!! Logic!

Vorbeam cu cineva zilele acestea si imi spunea ca sagetatorii sunt posesivi! Si am stat si m-am gandit....am analizat din ce stiam eu, ce am citit, cum sunt eu si cum ma comport eu! Si rezultatul este ca nu cred ca zodia asta, cel putin partea masculina, are ceva in comun dominarea prin forta sau pshicica!

Sagetatorul e un boem! Ii place libertatea primita si acordata! Niciodata nu se va incumeta sa se ia la tranta cu cineva pentru nimic care nu e important pentru el! Si aici ma refer la duelurile prostesti din secolele trecute cand ma toti barbatii isi dadeau sufletul pentru cine stie ce purtatoare de batista alba cu onoarea, vezi draga, patata de un altul!

Sagetatorul e naravas! E capricios pana cand ii se fac poftele si atunci devine un alintat si jumatate! Dar tot atunci stie sa intoarca alintaturile si sa scoata la iveala partea romantica!

Sagetatorul e indragostit de natura! De la cel mai uscat desert la o vegetatie cat mai verde, de la cea mai joasea prapastie pana la cel mai inalt varf de munte, arcasul, e mereu prezent! Prezent si implicat!

Este vanatorul inteligent, mereu in cautare de ceva nou, pentru ca starea de plictis apare la fel de repede pe cat se porneste provocarea. De aceea uraste pescuitul si alte "placeri" in care nu se intampla nimic pentru o perioada lunga de timp!

Sagetatoul este optimistul mereu cu zambetul pe buze! Nu il poti scoate din starea lui prea usor! Visator, romantic, liber si iubitor de frumos! De un frumos cateodata ciudat, dar cu siguranta exotic si atragator!

Este un libertin vanitos! Parerea foarte buna despre el insusi cu greu o poate careva clatina! Desi matur in gandire, sufletul lui e mereu tanar, cateodata naiv, si de aceea subestimeaza ratiunea altora in legatura cu lucrurile care ne batem capul in viata de zi cu zi! Mandria si incapatanarea ii afecteaza relatiile cu sexul opus dar il apropie foarte mult de prietenii lui mascului!

Cel mai sigur lucru pe care il poti spune despre un sagetator este acela ca este un curios! Dorinta lui de a fi informat il fac un paprazzi al gandurilor celor din jurul lui! E mereu cu urechile ciulite si mereu cu o intrebare cu dichis in varful buzelor! Stie sa foloseasca informatiile pe care le detine pentru a isi face viata mai usoara, in special cea amoroasa!

Barbatul sagetator primeste mult si ofera putin! Asta la inceput pana cand partenera reuseste sa ajunga la nivelul pe care el si-l doreste, ca apoi sa dea inapoi inzecit! Familia, indiferent la ce varsta o intemeiaza, primeaza in toate actiunile sale ulterioare!

Cu alte cuvinte, cu bune si rele, asta's io, vorba lu' Banica Jr.

De acord cu mine?????
Articol preluat de pe un blog...vecin si prieten.
Nu voi dezvalui identitatea amicului din motive lesne de inteles!

Zadkielix alias D.M

2 comentarii:

  1. Numai un adevarat sagetator poate intelege ce ai scris tu aici, Danielix. Fiecare cuvintel scris aici ma descrie uimitor si sunt convins ca si pe tine si pe orice Sagetator in adevaratul sens al cuvantului. Sper sa nu te deranjeze daca o sa preiau si eu articolul, dar ma face sa ma simt EU(putine lucruri reusesc acest aspect). Multumesc prietene Danielix...si sa nu uitam, intotdeauna pregatiti de sagetat;)

    RăspundețiȘtergere