Translate

miercuri, 29 iulie 2009

E AtitudinE

Dintr-o dată, redescopăr că esenţiale sunt doar viaţa, iubirea şi moartea. Nu există experienţă căreia să nu-i poţi supravieţui dacă ai curajul să înfrunţi viaţa. Dacă destinul nu depinde de tine, de tine depinde ce faci cu ceea ce îţi dă destinul. (Octavian Paler)

Sa nu va speriati dragi vizitatori ai acestui spatiu virtual!
Din respect pentru dv, timp de 2 saptamani am eliminat acele postari cu yenta "acida" si "veninoasa" ce le-a tot insiruit!
Fara preambul, fara sa mai incerc sa-mi tin in frau cuvintele, care deseori o iau inaintea gandirii, unind zambetul pasiv, de asta data nefortat, cu impusa apasare pe cuvinte si silabisira,am decis sa iau aceasta hotarare deoarece consider ca ceea ce am semnalat nu va avea decat o importanta ca cea a fluturelui intr-un ocean de nisip...
Insa, acum sa nu credeti ca nu voi continua sa gasesc subiecte ce pe unii ii cam deranjeaza (politica in special, social in mod aparte si artisco-stiintifico fantastic in mod cu totul exceptional).
Nu este o alta fata sau o alta masca!
Dar , cu acea nezdruncinata forta de a crede in Bine, Adevar si Frumos am luat aceasta hotarare cu acel impuls ce m-a determinat sa renunt la acid.
Poate ca ati gustat ,rand pe rand scandalurile (probleme nationale, probleme etnice, probleme de tot felul, bani delapidati, ministri si personaje comice, agramate,infumurate, fara pic de scrupule sau de rusine...)
Lista lor cat si felul meu "aprins" de a-i "baga" in seama m-a revoltat! Insa, promit ca va fi singura data cand am sa renint la peste 50 de postari...
Fara falsa modestie si totodata fara fortata diplomatie pe care s-au tot chinuit unii sa ma invete sau sa mi-o predea, fara a o stii(domniile lor) PROMIT s-o DEMONSTREZ!
sI, PE FINAL cu acea stare si optimism ca "nimeni si nimic nu ma poate afecta" trebuie sa va anunt (DAR FARA SA renunt) ca va exista pe viitor un capitol aparte in care voi incerca sa "tratez" subiecte de tipul unor genuri mai literare...
Si, fara sa va plictisesc indeajuns de mult , asa cum ma stiti (sau poate ca nu) la toate franele pe care am incercat sa renunt, la toate glodurile si greturile pe care (timp de 2 saptamani le-am tot expus), voi face uitate acele vorbe pe care uneori le-am tot repetat intr-o maniera obsesiva...
Respectele mele,
Zadkielix alias D.M

4 comentarii:

  1. As vrea sa spun: "YEEEEEY! In sfarsit!" dar am spus de vreo cateva ori pana acum si m-am bucurat degeaba. Acum nu mai spun pentru ca stiu ca nu o sa te tina prea mult aceasta stare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multam fain Fairy!
    Sper sa ma tin de cuvant!

    RăspundețiȘtergere
  3. Aici chiar nu pot comenta...M-ai lasat fara cuvinte...Daca tu consideri ca ai luat decizia potrivita,atunci te respect si iti respect decizia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai ce sa zic colega...daca tu consideri ca este o decizie buna, asa sa fie...cat despre continuitate, sunt sigur ca iti vei mentine drumul, la fel cum si eu o voi face:)

    RăspundețiȘtergere