Translate

luni, 13 iulie 2009

O noua aberatie bantuie Lumea

..................................................................................

Moment de reflectie....
Daca acesta lume e cum se expune, ce rol or avea cei ce se opun de ea?

..................................................................................

Sutienul pentru barbati face ravagii in Japonia


Succesul nebun pe care acest bizar accesoriu il are in Tara Soarelui-Rasare a luat prin surprindere pe toata lumea, inclusiv pe producatori, care initial comercializau sutienele pentru barbati doar prin posta, avand ca public... transexualii. La jumatate de an de la lansarea sutienului pentru barbati, situatia s-a schimbat radical.
MA INTREB CE SPECIE de ..asa-zis oameni sunt si acestia....

Nesigura fiind de modul in care publicul va primi sutienul pentru barbati, compania producatoare – Wishroom – a scos la vanzare, initial, numai 160 de sutiene pentru barbati. Acestea au avut un succes rapid in randul comunitatilor de gay si transexuali, astfel incat, au mai fost produse inca 5.000 de sutiene masculine. Apoi, cererile au explodat, depasind luna de luna oferta, iar piata sutienelor pentru barbati a erupt, in Japonia aparand si conceptul de "Bra-o", adica de "Sutiene-barbati".

Surprinzator este faptul ca, in prezent, cei mai multi cumparatori ai acestui produs nu mai sunt homosexuali, ci barbati heterosexuali.
Ca sa va sochez si mai mult.... Intr-un sondaj efectuat de un ziar japonez s-a descoperit ca majoritatea cumparatorilor sunt oameni de afaceri cu varste cuprinse intre 40 si 50 de ani.
" Crema " ce se ocupa cu afaceri acapareaza totul...Se viseaza femei cumva? Sau aceasta criza ii loveste asa de bine si..napraznic?
Ca sa va fac o alta imagine de ansamblu, cercetand acest subiect din curiozitate am descoperit si alte amanunte picante!
De4 exemplu,sutienele pentru barbati Wishroom sunt confectionate din matase, vin in trei variante de culori – alb, roz si negru – si se vand pentru 35 de euro bucata. In termeni de cupa, toate sunt « A », menite pentru o circumferinta a pieptului intre 80 si 95 de cm.
Potrivit lui Masayuki Tsuchiya, presedintele companiei producatoare, barbatii care cumpara astfel de produse nu sunt interesati neaparat de o alterare a tinutei clasice barbatesti sau de crearea iluziei ca au pectoralii mai dezvoltati. Acestia, pur si simplu, sustin ca purtand un sutien pentru barbati se simt "mai calmi, mai relaxati si mai revigorati". Barbatii japonezi sunt printre cele mai stresate categorii sociale din lume, iar sutienul pentru barbati se pare ca alunga un pic din acest stres.

Si acum, fara de rusine,se incearca cumva ca pana si fiinta umana sa fie pervertita, sa fie intoarsa firea lucrurilor, fiintelor asa aiurea?
De ce se tot mizeaza pe aceste chestiuni ce tin mai degraba de perversiune decat pe cele ce ar ajuta si ar innobila fiinta umana?
De ec exista atata interes si se cauta senzationalul? De ce oamenii isi intorc privirea de la bine si cauta in acel urias cos de gunoi in care sta ascuns "gingas" Raul cosmetizat si metamorfozat, updatata etc....
de ce sa existe echilibru daca se cauta inoportunul, fanrtasticul...?
De ce barbatul se vrea si se doreste a fi femeie? De ec nu mai exista morala ?
De ce aceasta lume deraiaza?
De ce ?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
....................................................................................

Zadkielix alais D.M

7 comentarii:

  1. Ca sa vezi..
    Uraciunea a devenit moda?
    Sa le fie de ras japonezilor sau celor ce vor folosi dracovenia asta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fie sanatosi toti cei ce se cred ...idioti!\
    Hua!
    Japonezii or sa fie primii ce se vor tara in grote!

    RăspundețiȘtergere
  3. Baieti ce ziceti? Va comandati? :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Am 2 stari in momentul acesta...am o fobie mare pe prosti(ca intotdeauna) si in al doilea rand imi vine sa pic de ras...e dureros ca unii nu isi dau seama cat de penibili sunt...ma tot gandesc ce as face daca as intalni un din asta pe strada la noi in Roamanica...nu stiu sigur...mai bine sa nu riscam:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Da' pentru purici nu fac sutiene?ca si aia sunt stresati...

    RăspundețiȘtergere
  6. NIMIC NU MA SURPRINDE!SA LE VAD EU PE FEMFI,CAND VA IESI MODA SA POARTE SUSPENSOARE!!!ha,ha,ha...

    RăspundețiȘtergere
  7. mda.. voi barbatii aveti niste sani atat de mari ca va trebuie sutiene=)))) cu dantelute si inimioare=)))) sa fiti si voi sexy=)))))

    RăspundețiȘtergere