Translate

luni, 10 ianuarie 2011

Schimbari...sperante

                                         Motto
         “Tu insa Daniele, tine ascunse aceste cuvinte si pecetuieste cartea pana la vremea sfarsitului.   Atunci multi o vor citi si cunostinta va creste.” Daniel 12.4

  Aceasta postare o dedic tuturor cititiorilor mei fideli, cunoscuti sau necunoscuti, comentatori sau simpli trecatori ai acestui spatiu virtual!
         Evident, dintru inceput am dorit sa aduc un strop de speranta in aceasta lume, macinata de griji si tulburata de multe fenomene ciudate precum disparitia subita a pasarilor si a vietuitoarelor marine... 

Drept aceea, cu acel imbold de innoire, cu acea dragoste ce ar trebui sa ne cuprinda sufletele, ar fi cazul sa ne veselim de simpla prezenta a lucrarii divine din absolut orice! Ca de exemplu, din fascinanta observare a unui camp! Ce ziceti, va este atat de anevoios?

      Si, cu voia dumneavoastra , daca am reusit sa va binedispun si sa va transpun intr-o stare propice, cu multiple rezonante si vibratii inalte, ce ar fi daca ne-am intoarce un pic la prima imagine!
 Mai vizualizati-o inca o data si, daca nu v-a impresionat, va rog frumos sa aveti un ragaz de cateva clipe, in care , cu ajutorul sufletului, vointei si imaginatiei sa incercati sa va ganditi la acest Univers, privit undeva mai de aproape!


 Cu toate acestea, ce anume anima aceasta lume? Ati incercat vreodata, in timpul dumneavoastra, sa va intrebati ce anume ar lipsi sau ce anume ati realiza, TINAND CONT de aceasta...SCHIMBARE, ce ar trebui sa ne purifice, sa ne transpuna in niste creatii cu adevarat DE LUMINA!
Dar, fara sa minimalizez vreunsemen, nu cumva ne asemanam cu o fina panza de paianjen?




 Tinand cont de aceste ganduri alese, nobile inchei aici cu o idee ce as dori-o sa fie extrem de precisa, clara!
 SCHIMBAREA este posibila! Ea este inmagazinata in fiecare dintre noi! Numai sa vrem ca sa o punem in valoare!
 Sau ne ascundem si ne ferim de a ne metamorfoza ...urmand doar o linie sinusoidala, asemeni unei spirale?

             
Recunoasteti ? Va identificati cu aceasta cautare?




  Iar pe final am sa reiau aceasta idee ce a stat si va sta la baza oricarei societati ce are pretentia de a fi considerata civilizata si indumnezeita.
"Iată, taină vă spun vouă: Nu toţi vom muri, dar toţi ne vom schimba,
Deodată, într-o clipeală de ochi la trâmbiţa cea de apoi. Căci trâmbiţa va suna şi morţii vor învia nestricăcioşi, iar noi ne vom schimba." (Epistola întâia către Corinteni a SfântuluiApostol Pavel 15, 51-52)

                               
Idee originala made by

                                                                             Zadkielix alias D.M
















Un comentariu:

  1. Ai mare dreptate, iar postul realizat mi se pare minunat:)...toate cele bune si speram intotdeauna ca ne vom atinge visele:)

    RăspundețiȘtergere