Translate

marți, 12 iulie 2011

Ce ai face daca ai fi presedinte pentru o zi - sau mai mult

Ce ai face daca ai fi presedinte pentru o zi - sau mai mult?
 O cammpanie cu adevarat excelenta! Am descoperit-o recent de la unii din prietenii mei de pe Facebook!
Si, conform stil;ului meu deschis am dat curs acestei initiative!
 Macar virtual a trebuit sa ma gandesc la rolul "presedintelui de o zi"!
 Trecand de pragul psihologic al ironiei am inteles din prima acest retoric impuls!
Mai mult ca sigur ca, odata devenit presedinte as schimba Constitutia,paragraf cu paragraf! As reinstaura monarhia si as incerca sa sting toate datoriile externe!Numai asa,muncind alaturi de niste oameni de calitate as ameliora lucrurile!
In afara de asta, singura solutie (in afara de cea extrema.."incao revolutie") ar consta in renuntarea (de buna voie) sau FORTATA a tuturor celor ce si-au batut joc mai bine de 20 de ani de aceasta tara! IMEDIAT! IRECONCILIABIL! :)
Cat priveste actiunea de a fi stapan pe tara aceasta, si aici "baietii cu ochi albastrii" au gasit rapid o solutie...la indemana!
Iar problemele de acest gen , nicicum nu se vor a fi remediate! Din mai multe considerente! Unul ar fi cel al nepotismelor, Romania fiind deja supranumita "the land of choice"...

Si am impresia ca noi, romanii terieni ne cam impacam cu ideea conform careia slujim unor neaveniti iar intreaga tara seamana leit cu un spital de psihiatrie. Dupa un timp, ar trebui sa ne ridicam din acest marasm autoindus, deoarece nu suntem colonistii psihopati ce si-au format aici un sistem pe baza de clanuri! Cum sa-ti explic? Nu seman deloc nici cu cei ce s-au cocotat in varful scarii ierarhice reprezentati de paranoicii si maniacii (clasa cea mai activa) dar nici cu cei de la baza piramidei ce, pe zi ce trece au ajuns la celalalt capat,tipic hebefrenici si depresivi.
 
Cand culorile portocalii vor apune, cand adevaratul glas al romanilor (nu al circarilor, al tuturor falsilor, ipocritilor etc) va fi auzit, atunci ceva -ceva TOT se va produce! Dumnezeu, in marea Sa milostivire ne-a incercat si ne-a blagoslovit vreme de 21 de ani cu toate naparcile! Numai ca, si vreame lor de a parasi aceste functii a cam venit!
Insa nu este cazul sa dramatizam! Totdeauna EXISTA O SPERANTA! Si, sunt ferm convins ca, mai devreme sau mai tarziu, atunci cand va ingadui Bunul si Adevaratul Dumnezeu, CEVA SE VA SCHIMBA RADICAL, IN BINE!!!

                

                                       Zadkielix alias D.M


 
 
   

Un comentariu:

  1. Uite, asta as face eu...
    http://cuvantortodox.ro/2011/06/08/cu-saracia-imbogatindu-ne/

    RăspundețiȘtergere