Translate

joi, 17 noiembrie 2011

Fantasy cu Funeriu

Am ajuns la un alt episod "dedicat" si totodata delicat!
Despre Invatamant am pareri ferme, deoarece de 2 ani de zile supravietuiec cumva in acest hatis!
 Insa, acest lucru nu ma va opri deloc in a spune si a scrie despre toate neregulile existente, despre toate hotiile si marsaveniile ce sunt promovate!
 Una dintre ele am auzit-o recent!

 In forma sa , totul se leaga de sistemul educational romanesc ce trece printr-o noua schimbare radicala. 
................................................................................................................................................................

                            Nu e despre Mr Bean...
Dar, se apropie ca ....aratare de celebrul Atkinson!
 Fantasy




Imaginati-va cum s-ar intampla daca Ministrul Educatiei, Daniel Petru Funeriu va anunta ca a emis o decizie ministeriala semnata si de Presedintele Basescu prin care toate universitatile din Romania vor fi comasate cu spitalele.
Ganditi-va ca, deodata Guvernul va economisi 100 la suta!
 Cum ar suna aceasta dispozitie?
 " Din ordinul meu, in calitate de om de stiinta, doctor si ministru plenipotential al Educatiei, Io Daniel Funeriu declar si proclam solemn ca, incepand cu data de 18 Noiembrie, toate facultatile acreditate si spitalele subventionate sa intre intr-un program de comasare si modernizare pe termen mediu si lung!"


Potrivit domnului Funeriu, noile institutii de invatamant vor avea identitatea juridico-administrativa ce va purta titulatura " Spital cu grupe si facultati Alba nu-i ca Neagra din Romania"
De asemeni, intre altele se vor definitiva si localitatile in care vor activa aceste inovatii!
Ce ziceti de importantele centre ca ANINOASA, BARLAD, COMARNIC, DEALU-MIC,Egreta, Fetesti, GHERLA, ETC
Ce viitor maret si depplin colorat!!!
Evident, in unanimitate de voturi toata lumea va fi de acord cu propunerea funebrista. Potrivit multor pacalici, agarici ce populeaza cladirile Ministerului ,insusi Zeus din PDL va LEGIFERA SI VA TRIMITE FELICITARILE SALE tuturor factorilor de decizie, motivand ca titulatura universitatilor-spital sa fie ierarhizate in fel de fel de grupe si doar asa ar trebui sa contine un numar mult mai mai important, mai semnificativ si totodata rezonant de plozi ce au BAFTA si  VIITORUL ASIGURAT cu si pentru cultura romaneasca.
Potrivit aceluiași personaj, cu deplinul consintamant al Ministerului Jandarmeriei si Politiei, nici  Ecaterina Andronescu sau alti dusmani notorii nu vor spune  "pas" la aceasta geniala miscare!
In cazul nefericit al implementarii, exista un plan B in care va fi stiPULAt o propunere de comasare a tuturor scolilor, liceelor cu inchisorile si fuziunea cu lantul de corectie " Good Guys!".



 Haideti sa serbam aceasta stire-fantasy cu un cantecel "tare"

Cu deosebit respect,
                                            Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu