Translate

luni, 9 aprilie 2012

Inca o veste buna

 Inca o veste buna ne parvine din Orientul Apropiat!
In aceasta Saptamana a Patimilor, Dumnezeu nu numai ca nu ne paraseste dar ne ofera sprijin si ajutor!
Da, se intampla! In deplina Sa Bunatate....


Vaccinul universal impotriva cancerului, creat de cercetatorii israelieni, determina organismele pacientilor sa identifice si sa anihileze celulele tumorale.
 Compania Vaxil Biotheraputics si cercetatorii de la Universitatea Tel Aviv spun ca vaccinul lor anihileaza o molecula care se gaseste in 90% dintre toate tipurile de cancer, printre care cel de san si cel de prostata.
Rezultatele preliminare ale unor teste clinice in faza incipienta arata ca vaccinul declanseaza un raspuns imunitar al organismelor pacientilor.Oamenii de stiinta care au creat vaccinul spera acum sa primeasca toate aprobarile pentru a desfasura teste pe scara larga.
                     
Ei spun ca vaccinul va putea fi folosit pentru combaterea tumorilor de dimensiuni reduse, daca acestea sunt identificate din timp, si pentru prevenirea reaparitiei si raspandirii bolii in randul pacientilor care au urmat alte tratamente pentru combaterea cancerului.

 Celulele canceroase eludeaza de obicei sistemele imunitare ale pacientilor pentru ca nu sunt catalogate de organismul uman drept amenintari. Oamenii de stiinta israeliani au descoperit insa ca o molecula numita MUC1, care se gaseste in cantitati semnificative pe suprafata celulelor canceroase, poate fi folosita pentru a ajuta sistemul imunitar sa detecteze tumorile.

"Vaccinul ImMucin a determinat un raspuns imunitar puternic in toti pacientii, dupa doar 2-4 doze din maximul de 12 doze. In cazul catorva pacienti, unele semne preliminare de eficienta clinica au fost observate", au declarat reprezentantii Vaxil Biotherapeutics.

Surse:
 Daily Telegraph 
 Ziarul Adevarul 
RTV.net 
                                                  Zadkielix alias D.M

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu