Translate

luni, 30 iulie 2012

VICTORIA celor de ...la boicot

Asa, ca remember a tot ceea ce a fost (in ultimele luni de zile) si ca o distinsa palma adresata acestei clase politice pline de putreziciuni, as dori sa spun atat:
1) PDL-ul a fost salvat de cei ce nu au dorit sa se implice in aceasta mocirla, cei ce au boicotat sau de cei 8 la suta ce cred cu inversunare in culorile portocalii...Atatea cate mai sunt disponibile in aceasta tarisoara...
2)Disperarea uslamistilor nu a cunoscut un asemenea scenariu! Sa fie atat de aproape de a castiga (prin metode "specifice"), asa cum le-a cerut Poanta.."impecabile!"
Nevroza lor si circul de dupa (chiar si la ora aceasta...inca mai spera sa adune 50lasuta plus 1) este practic oglinda vie a acestei adunaturi de securisti si turnatori bolsevici, manuiti puternic de niste moguli aflati in colaps de ...idei!

3) Si, daca aveti placere si doriti un memento,ce ziceti de acest cantecel ? Nu cumva l-ati mai fredona(t)? 
:) 
Si, daca nu-l stiti...va garantez ca-l veti invata foarte usor! :P
 Cu alese ganduri,  
Zadkielix
p.s
 Viata merge mai departe! Luna August sta sa-nceapa! Sa vedem cat si cum ne-a costat aceasta "nevinovata" distractie...sau joaca de-a referendumul....


 p.p.s
Culeasa de pe net, urmatoarea poza ar trebui sa ne inveseleasca cumva...





Asadar...liniste! Cel putin pana la un alt monstruos scandal! 
RELAXARE si ATENTIE ...NU DERANJATI in vacanta pe nimeni, "DRAGI PRETINI SI TOVARASI!" 


=)))



2 comentarii:

  1. Frumoasa si pertinenta relatare, prietene Daniel ! Ceva de gen am scris si eu aseara...asta este...mergem mai departe !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multam fain de apreciere! Sa sti ca adevarul e undeva in eter, departe de situatia confuza si plina de marasm a politrucilor autohtoni!
    :P :)

    RăspundețiȘtergere