Translate

joi, 4 martie 2010

O initiativa "made in Romania!"

Nu mi gasesc cuvintele la aceasta initiativa originala a CFR-ului!

V-am speroiat doamnelor, domnisoarelor si pe dvs. domnilor?
 Nicidecum!
 Dar ce ziceti cand, va va intampina un asedmenea anunt?
 "Sunteti fericitul castigator al unei cafele". Asa au fost instruite vanzatoarele de bilete din agentiile CFR sa intampine fiecare al 10-lea client, in perioada 8 februarie - 8 martie!
 Pare de necrezut!
Intr-o tara ca Romania in care, transportul a devenit mai mult decat o necesitate, consumul de cafea, ar "lumina" si intarata nervii multora!
 Se stie, cofeina asigura acea reverie, trezire a simturilor, oarecum adormite!
  DUCAND DISCUTIA INTR-UN ALT REGISTRU, AS VREA SA REIAU "CELEBRA" DECLARATIE A ResponsabilulUI cu comunicarea din partea SC Voiaj CFR, Denisa Paslaru.Doamna spune ca ideea de a oferi o cafea  fiecarui al 10-lea cumparator de bilete a venit ca "o necesitate comuna a agentiilor CFR si a furnizorilor de cafea de a se promova reciproc". In acest fel, se incurajeaza si calatoriile cu trenul, si consumul de cafea de la automatele din agentiile CFR....
 Si, cu o cafea in plus sau minus se rezolva tot confortul, distinsa doamna?
 Poate ca ar fi mai decent altceva!
 Am o initiativa-aceea de a reinnoi si moderniza trenurile. Poate ca ar fi de "n" ori mai bine ca CFR-ul sa repare sinele,fara a le mai..."MODERNIZA"deoarece sunt vechi de 30 de ani, cel putin!!!
  Pe finnal, fara a deveni extremist sau tendentios am o parere ferma.
 Aceasta initiativa a avut drept scop o campanie de promovare, de iesire din tipare a acestei companii de cale ferata.Numai ca, in atari conditii ea nu este una ce ar fi datatoare de speranta.
Mai mult ca sigur ca,s-a dorit sa  se indulcesca putin viata romanilor cu.... o cafea(daruita la al 10-lea dintre noi toti) si sa redreseze putin.... imaginea si asa deplorabila a caii ferate.Oare se vor gandi guvernantii sa dea bani si la calea ferata nu doar la transport rutier?
 Ramane de vazut!
  Calatorii placute si ganduri alese!
                                                                                         Zadkielix alias D.M
          

Un comentariu:

  1. si necolaiciuc tot o initiativa made in romania a avut atunci cand a furat cu Mitrea Manivela zeci de milioane de euro de la cfr...

    Ilici Ramirez Iliescovici – 80 de ani de ura viscerala impotriva democratiei si respectarii drepturilor omului…detalii la mine pe blog...

    RăspundețiȘtergere