Translate

miercuri, 19 mai 2010

Inceputul sfarsitului sau o mare galagie inutila?

Mitingul din Piaţa Victoriei din 19 Mai mi s-a parut a fi un mare balon de sapun! 
Peste 50.000 de manifestanti au protestat astazi, 19 mai, in Piata Victoriei, impotriva guvernului Boc 4, cel mai prost guven din istoria Romaniei moderne si impotriva presedintelui jucator, care se joaca cu viata poporului roman, Traian Basescu.


"Băieţii" ETER...NU LUI Băsescu oare au obţinut ceea ce vor? Oare populaţia e o hoarda destul de anosta si serviabilă ce,cu  multa usurinţă, în frunte cu sindicatele şi liderii lor eterni au realizat imposibilul?
 Sa nu fiu cinic! Insa,toată nemulţumirea de până la revoltă a populaţiei e administrată în folos guvernamental. Prin agitaţia propagandistică de zilele trecute, puterea a reuşit să prevină revolta, avertizând că va fi violenţă provocată în scop politic de PSD....Revolta ori e revoltă ori nu e deloc....Clar?
 Un miting asemeni unei prelungite frecţii, exact cum s-a dorit si... cum anume se si  anticipa. Atunci când avem de-a face cu un regim de ocupaţie, cu o guvernare ce calcă în picioare statul de drept şi legile ţării, nimic nu o destabilizeaza, decat aceasta ...galagie!
 Nimic mai fals! Ori o calci în picioare.ori te poate extermina!Bieţii oameni revoltaţi au fost aduşi în Bucureşti ca să-şi verse bojocii în huiduieli. Şi cam atât.


În mod demenţial, a apărut Hoară, care a debitat  tot felul de texte paralele cu realitatea. Să trimiţi în mijlocul unor oameni revoltaţi chiar cea mai notorie flaşnetă portocalie e incitare la violenţă. Care nu s-a produs, deşi băiatul de la secţia agitaţi ar fi meritat.
..............................................
Cum altfel decat cu satisfactie...si cu acel  tupeu nesimtit vazand cum se dezumfla manifestaţia....

   Pana una alta, ma retrag fara a concluziona ci doar a mai astepta (interesat) evolutia...

                                                               Zadkielix alias D.M

2 comentarii:

  1. Atat am de adaugat...OAEA SPURCATA...
    Esti ignorant si traiesti intr-un univers paralel, departe de orice notiune a realitatii sau a bunului simt!
    Te invit sa te trezesti si sa nu mai postezi asemenea abjectii!

    RăspundețiȘtergere