Translate

marți, 24 august 2010

Categoria prezidentiala-pumnul si palma

DA, se intampla si la nivel inalt!
 Sentimente profunde, pline de excese sunt prezente si al oamenii ce au impresia ca ne conduc!
 S-a intamplat recent si la mr Basescu, un presedinte coleric, nervos si cam abatut!
 Dar, reactia nu lasa loc niciunei scuze!
 Pana la urma, in aceasta mahala pe nume Romania, unii se cred sefi si sunt "sensibilizati" cand sunt adusi la realitate prin ceva scandari!
 Cum am ajuns oare in acest punct critic, nu mai e cazul sa va povestesc! Fiecare are propria lui versiune, proprii lui pitici pe,...creier, tot asa cum si mr Basescu are reactii necontrolabile!
 Am ajuns sa ma gandesc ca, datorita acestor oameni, exista democratie si nu dictatura, acel idela al acestui om, lipsit de morala, buna-cuviinta si scrupule!
 Bineinteles, nu contest calitatile si nici nu vreau sa infierez un asemenea "caracter puternic!" Insa, s-a ajuns cam departe....

 Respect mai exista oare?
 Exista oare peste trei milioane de dobitoci, care spun ca l-au votat pe Dictachior, fie in primul tur, fie in cel de-al doilea, fie in ambele?
 Acum, oare cum simt aceasta povestire adevarata? Cum si-o explica?
 Sa ne declaram ignoranti si absenti la acest circ promovat de insusi presedintele "tuturor romanilor"?
Sau sa ne luam masuri de preventie, atunci cand ajungem sa ne tememe sa mai meargem pe noaptea pe strada, sa ne apropiem de Loganuri albe sau sa  avem ...tupeul si sa strigam "Rusine!" unor oameni (ne)cunoscuti, oameni de paie de teama ca nu cumva sa fie agresati verbal de Presedinte si apoi palmuiti/
....
Cât de mult a avansat România în ultimii 20 de ani?
" Mult"...in reactii necontrolate si limbaj de cartier!
 Răspunsul e  chiarsimplu: de la ”măi, animalule!” am ajuns la ”dobitocule!”. Habar nu am care dintre aceste două adresări e mai jignitoare. Deși parcă ”măi, animalule!” pare formula mai ”academică”. Până la urmă există și animale simpatice, ba chiar și animale inteligente. Dobitocul e dobitoc, orice ai face. Adică o ființă care nu gândește, ci doar execută comenzile stăpânului. O slugă.
 In schimb,motivația reacției lui Băsescu (injuria mai exact; că a ajuns sau nu să-l lovească efectiv pe avocat nu mai are pentru mine prea mare relevanță) trebuie căutată într-o zonă a patologicului. Băsescu și apropiații lui trăiesc într-o continuă negare a realității...
 Si, acum, ca tot mi-am exprimat mai subiectiv pasul, cum doriti sa avansam? Sa mai suportam acest om sau sa gasim inlocuitor grabnic?
...
        Si acest "cantecel"...il caracterizeaza din plin!
 Si nu-s deloc "aprins" si nu am nimic cu domnia sa! Eu doar constat anumite chestiuni... Restul e poveste...

                                             
                                      Zadkielix alias D.M

2 comentarii:

  1. BUNA MELODIOARA!
    cHIAR IL EXPUNE PE dICTACHIOR IN TOATA SPLENDOAREA!
    :))
    Cat despre gest, no comment!
    Asa e el...mai violent si mai emotional! Reactioneaza!

    RăspundețiȘtergere
  2. A scapat ieftin avocatul...
    ;))
    ;))

    RăspundețiȘtergere