Translate

marți, 10 august 2010

Ne vor "controlati", cenzurati si manipulati?

Daa! Scurt pe doi, as dori sa va scriu despre una dintre cele mai inepte masuri luate si (fereasca Dumnezeu) puse in ordine.....


  Clock-uiti aici si...cruciti-va, oameni buni!
Chiar asta lipsea din peisaj !


Legislatia controlului traficului pe internet !


Ne-am intors cumva in timp, domnilor guvernanti ? Nu-I asa ca va place sa ne vedeti cum ne controlati? Aveti chiar placerea de a ne observa si de a ne monitoriza fiecare gand si cuvant ?


Unde am ajuns ? La balamuc , cumva ?


Dar, aici ma dezic ! Nu ma veti opri, niciodata, indiferent de cata mare putere sau influenta ati detine. Ok ?


Si nu-s grandoman defel... Ci, iubesc doar gandul sincer, opinia dreapta, necenzurata ce poseda o anumita putere de a impresiona pe oricine, indiferent de subiect...


Insa, d-voastra nu ati inteles niciodata acestea ! Si, va garantez ca, nici nu veti da curs vreodata !


Insa, inainte de a-mi spune pasul ,fara a va mai « atinge » asa subtil mai am ceva de adus pe tapet...


O intrebare....


Ce culoare politica si (oare) ce fel de regim va declarati a fi, in momentul in care initiate si lansati asemenea gogomanii?


Nu doresc sa par inert la o asa mare initiativa lansata de deputata pedelista Olguta Vasilescu. Nu am nimic impotriva « sanctitatii » sale, insa ma simt inmarmurit si redus la tacere, odata cu aflarea adevarului.






Cenzura va reinvia !


In aceste simple cuvinte se rezuma totul !


Asta isi doresc guvernantii romani, sa controleze internetul. Este chiar ultimul bastion pe care nu-l aveau in subordine ?


De fapt, daca stau sa ma gandesc nu chiar tot internetul.


Au mai fost cazuri, in istorie, in care fel de fel de initiatori si propovaduitori ai cenzurii au ...sfarsit in terifiante locuri...


Nu e cazul sa ne amintim de acestia, deoarece ne-am strica buna-dispozitie, nu-i asa cinstita guvernare sau stimabila deputata Olguta Vasilescu.


As impinge insa, usor discutia si catre alte aspecte, cu voia dumneavoastra. Nu insinuez nici faptul ca, (mai mult ca sigur), soarele puternic v-a stimulat extrem de violent imaginatia si, in lipsa de orice ocupatie v-a scos la rampa, unde in cadru « legal » doriti sa ... « faceti curatenie si ordine », aici in acest spatiu virtual romanesc !






In viziunea dumneavoastra cei care ii injura pe internet vor fi interzisi prin lege, drept urmare nu vor avea voie sa injure. Si asa cum isi doreau multi de la CNA se vor ocupa « noii puritani », « noii agenti », « noii detectori » de asta. Bineinteles, aceste meserii vor fi foarte bine remunerate de ceea ce eu numesc – « Un Fiasco al Tuturor Guvernarilor » ...


Insa, ca aberatia asta nu ma va face deloc sa am niciun fel de zambet, deoarece daca se va pune in practica, avem sansele sa fim primul stat suta la suta comunist, democratic, totalitar si dictatorial.


Ah, inainte sa inchei mai am de scris doar cateva lucruri….


Cred că nu există nicio problemă ! Internetul e locul în care înfloresc calomnia şi insultele.Dar, de unde se inspira cei ce le promoveaza?


Daca CNA a fost organismul înfiinţat ca structură într-o perioadă în care erau doar o mână de televiziuni, presimt un decalaj urias ce va fi extrem de greu de urmărit în continuare cu ceea ce se va întâmpla n spatiul virtual.






Mai bine zis, simt ca ceva chestiuni din caracterizarile si supozitiile mele sunt deja in lucru si, majoritatea nu se va inclina cu « temenele », pana la pamant in fata ABERATIEI si CONTROLULUI, CENZURII initiate de madam Vasilescu ....






Nu de alta, dar sa nu « sune », peste ceva timp, ca urmare a ecourilor asemenea :






« O tanti, pe nume Olguţa Vasilescu, are un flash aberant! Ea declară război înjurăturilor pe internet. Dar iată ce spune această Ecaterina Teodoroiu a moralităţii corupte, a ajuns doar istorie…fara sa stie , fiind doar o pagina innegrita a acesteia!”


….


:))


   Si, sa nu va aduc aminte de initiativa..." Jos Cenzura" a baietilor de la Parazitii!






                                                                                         Zadkielix alias D.M






3 comentarii:

  1. netul e aproape imposibil de controlat dar poate fi incetinit, blocat temporar, te pot cauta la blog, etc, etc...vom trece si peste mizeriile astea pudibonde...

    madam vasilescu e la menopauza si are pusee de isterita si frustari ideologice pudiponde...ii trebuie un amant tanar cu blog mare:(:):):))

    RăspundețiȘtergere
  2. Uimitor, si eu care nu credeam asemenea lucruri!
    :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe site-urile straine poti injura in continuare pentru ca serverul pe care se efectueaza comunicarea nu este situata in Romania si nu se mai aplica legile romanesti. La fel ca si cu spamul de pe conturi yahoo...

    RăspundețiȘtergere