Translate

luni, 27 septembrie 2010

Pamflet cu Traian

Pamflet cu Traian







Acest material este un pamhlet . Orice alta asemanare (de caracter sau intamplare), indiferent de personajele citate este pur si simplu intamplatoare.


VA UREZ SA NU AVETI PARTE DE ASA CEVA,NICI IN CELE MAI « duiose » COSMARURI POSIBILE !!!


.............................................................................................................................................................


In urma unei sedinte fulgeratoare ale CSAT-ului de ieri seara, presedintele inca neincoronat (sau total incornorat) al tuturor romanilor mai degraba faultati de 20 de ani incoace (si cu 25 la suta mai putini marafeti)- Traian Basescu a decis sa renunte la serviciile noastre, ale romanilor, in urma gravelor incidente petrecute recent.
Fapt fara precedent in istoaria milenara a tuturor conducatorilor de...Dacii (inmatriculati, valizi,apti si...intregi la minte), Traian, fara a cunoaste istoria (oops isteria generalizata) sau situatia reala a luat masuri!


Mai mult decat atat, ca un adevarat lider si miscator al maselor prostite si indobitocite,Traianel cel Feroce a lasat sa se inteleaga ca-l doare la... inima de toate actiunile protestatarilor din ultima perioada ce s-au intetit mai ceva ca banala succesiune zi-noapte!






"Nu este posibil ca un sef de stat sa fie tratat la acest mod. Am solicitat in mod repetat respectul care mi se cuvine, dar vad ca vorbesc la pereti.Mai am putin si ii voi considera pe toti scrantiti ! In consecinta, precizez ca nu mai am nevoie de serviciile niciunui cetatean roman, urmand sa ma bazez exclusiv pe o suita de numerosi arnauti albanezi si dispeceri khighizi, deoarece sunt mai d eincredere decat orice fel de romanash smecher", a tunat si strafulgerat exact ca un licurici multicolor descompus seful statului (degeaba) in timpul sedintei CSAT.






Conform acestei decizii CSAT, cetatenilor romani li se va interzice sa se apropie la mai putin de 50 m de Palatul Cotroceni, lucru care presupune in primul rand devierea circulatiei de pe Sos. Cotroceni, Str. Gheorghe Marinescu, Bvd. Geniului si Ana Davila, artere care urmeaza sa fie inchise pentru soferii de cetatenie romana, indiferent de rang, putere sau ocupatie sezoniera.


In plan secund, seful statului a mai dorit sa precizeze romanilor ca atat prezenta la orice discurs public pe care il va sustine domnia sa, cat si participarea la sarbatori nationale si alte evenimente de acest gen, pentru care vor fi adusi cetateni straini, pe post de marionete va fi posibil in virtutea legilor U.E


« Daca nu va convine, n-aveti decat sa va carati!" a mai precizat Traian Basescu in timpul sedintei CSAT, adaugand ca "ma descurc foarte bine si fara voi... »






                                          Zadkielix alias D.M


4 comentarii:

  1. Unul din dezavantajele democratiei e ca niciodata nimeni nu o sa poata sa multumeasca pe toata lumea. Daca 90% din popor sunt multumiti, tot raman 10% care-s nemultumiti, care-s MULTI.

    Singura diferenta intre Romania si orice alt stat civilizat e ca la noi la tv apar cei "10%" in "90% din cazuri"... si pe cei "90%" ii cam doare la basca de parerea celorlalti "10%".

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate la urmatoarele alegeri cu trucuri ordinare, pixeli albastri, moguli si comunisti, poporul roman isi va aduce aminte si de faptele astea eroice ale lui Batman:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Poporul roman e format si din alti oameni decat cei care-i vedeti ca plang la tv ca o duc rau. Daca s-ar vota maine, eu zic ca inca ar fi echilibrat. Nu de alta, dar ceilalti pe care-i putem vota au impresia ca impozitul progresiv o sa scoata Romania din criza :))

    Cat despre pixeli albastri, comunisti si mineriade, vedeti-va de treaba ca nu conteaza absolut deloc.

    RăspundețiȘtergere