Translate

joi, 23 decembrie 2010

Cainii incep sa dea lectii oamenilor?!? Pamflet

Un câine a învăţat peste 1000 de cuvinte, mai multe decât orice alt animal

     Cainii incep sa dea lectii oamenilor!

 Pare un caine haios, obisnuit, insa nu e de colo!

 "Celebrul" Caser este un intelectual, un veleitar si un idol al comunitatii stiintifice...

:))


Pamflet bazat pe ceva "stiintific" si real

Soc pentru comunitatea stiintifica mondiala! Cu toate ca aceasta stire a facut inconjorul acestei zbuciumate lumi, tot am unele rezerve!

In sensul ca, oamenii de stiinta au ajuns la unele rezultate de-a dreptul halucinante! Asadar,dupa ce un studiu realizat pe un esantion de 4.000 de caini a aratat ca acestia sunt capabili sa memoreze mai multe cuvinte decat oamenii, tin sa cred ca pe viitor ei pot avea si pretentii de a...ne dicta!

Printre cainii participanti la studiu se numara un caine Border Collie care a invatat 1000 de cuvinte, printre multele hamaituri si autenticile urlete (spre Luna sau alte corpuri ceresti)!

 Mai avem putin si ajungem sa ne uitam cu emotie si ceva invidie la acest patruped!

 Chaser, potaia in cauza a fost de asemenea capabil să sorteze în funcţie de culoare şi formă, lucru învăţat de copii în jurul vârstei de trei ani...Oare nu cumva si dresorul poate crea asemenea inedite procedee?
 Mai mult decat atat, in cel mai scurt timp, aceiasi oameni de stiinta vor mai intreprinde o mega-actiune cu rol de culturalizare a acestei mase amorfe, indobitocite si lipsite de reactii!

 Cee ce se doreste a fi doar un "NOU" IMPULS SF in care "geniul" liber , creator sa-si puna amprenta asa cum se cuvine, sse vede redevenit doar un subiect, tocmai bun pentru a ne mai amuza!

 Insa, considerand cu varf si indesat "valoarea", "caracterul" acestei bombe, am considerat sa ma  implica!

 Drept urmare, acest articol il dedic celor ce nu au vazut nimic si de asemenea nu cred, din acea speranta ca "nu sunt singurul dement" ce se lasa inselat!

 Cat priveste pe Caser, acesta o duce bine, are cusca lui, oase alese, control epideomiologic zilnic, fiind tratat regeste!

 Cat priveste masa de "intelectuali" rasati, agitatori convinsi si propagatori ale acestor zvonuri, le dedic un urlet la sfarsit!

 Ca nu am nimic de pierdut sau de castigat, deoarece nici acea "fapta mareata" de prezentare a jucăriilor, a partenerilor la experiment (in utopica lor credinta ca le-ar recunoaste si invata obiceiurile) sau repetarea una câte una a numelui acestora pentru a accentua asocierea cu alte forme si culori nu poate fi decat o mare GOGORITA!

Câinele, din punctul meu de vedere este un animal inteligent dar nu un geniu pustiu sau un nou obiect de "studii"! Drept urmare, domnilor americani de la Universitatea din Carolina, ia mai testati-va si dvs , atat  vocabularul cat si comportamentul! V-ar mai destinde! Parol!

                                                                         Zadkielix alias D.M



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu