Translate

vineri, 4 februarie 2011

Anul Iepurelui de Metal-predictii generale

Motto
  Sfântul Ioan Gură de Aur: „Căci cei nebuni îşi închipuie că nimic nu stă pe loc, dar
aceasta li se pare nu din obiectele văzute, ci din ochii care văd. Deoarece ei sunt nestatornici şi
buimaci, ei cred că Pământul se roteşte cu ei, dar el nu face asta ci stă nemişcat. Tulburarea
este chiar starea lor, şi nu vreo schimbare a stihiei


 Poate vi se va parea stranie aceasta expunere, insa am considerart-o adecvata, tinand cont de evenimentele ( destul de tumultoase din anul precedent, al Tigrului, ce l-am depasit cu multe provocari si binemeritate succese)
 Bineinteles, din respect pentru cititorii acestui blog (site) am sa evit ora bilantului!
 Si, datorita faptului ca suntem muritori, vremelnici si nestatornici pe acest Pamant, fiecare cu propria sa misiune, uitati-va mai jos, cum anume v-ar influenta, v-ar predispune, dupa mitologia chinezeasca...
 Considerati-o ca titlu informativ si nimic mai mult, deoarece numai Bunul Dumnezeu cunoaste dinainte evolutia timpurilor, indiferent de cate devieri de-ale noastre ar exista!


 Fara sa mai lungesc vorba aflam ca anul 2011 va fi influenţat de simbolul Iepurelui, o zodie calmă, paşnică, rezervată şi extrem de prudentă. În mitologia chineză, iepurele este simbolul răbdării, dar şi al norocului. Influenţa sa îi va tempera pe cei energici şi impulsivi.
 Fiind deja prima zi calendaristica ( dupa traditia chinezeasca) este bine de stiut si ce ne-ar rezerva fiecaruia, in linii mari!
De joi(IERI) conform calendarului chinezesc a început Anul Iepurelui de Metal, un an paşnic şi armonios. Pe de altă parte, anul Iepurelui va aduce catastrofe în mai multe părţi ale globului şi nu vom sta foarte bine nici pe plan economic şi politic.

Sa dea Bunul si Adevaratul Dumnezeu liniste, fericire si belsug tuturor!


Iar acum...predictiile:

Nativii din Berbec vor avea o evoluţie profesională spectaculoasă pentru 2011. Este cel mai indicat moment pentru a face saltul profesional.

Cei născuţi în zodia Taurului se vor bucura, în perioada mai-august, de schimbări în direcţia împlinirii marelui vis în carieră.


Reuşitele Gemenilor, în anul care vine, depind de capacitatea lor de a folosi relaţiile personale. Momentele decisive vor fi în intervalul aprilie-august.


Începând din iunie, Leului îi va merge senzaţional din perspectivă financiară. Prima parte a anului este potrivită pentru dezvoltarea pregătirii profesionale şi pentru călătorii.


Intervalul iunie-decembrie va fi propice pentru schimbări extrem de importante în viaţa profesională a nativilor din Fecioară. După mulţi ani de muncă intensă, este momentul să fie recompensaţi.


Pentru Balanţă, anul 2011 este unul al deciziilor ferme. Nativii acestei zodii trebuie să treacă peste nehotărârea care îi caracterizează. Doar astfel vor reuşi.


Pentru Scorpion, orice nouă oportunitate va fi o adevărată provocare în luna mai. Nimic nu va fi plictisitor sau obişnuit în job-ul său. Dimpotrivă, în viaţa scorpionilor vor fi atât de multe evenimente, încât pot fi depăşiţi de situaţie.


După mai multe dezamăgiri în traseul profesional, optimismul Săgetătorilor va schimba lucrurile în 2011. Începând cu luna mai, nativii acestei zodii vor avea activitate non-stop, noutăţi peste noutăţi şi pasiune totală pentru ceea ce fac.


Pentru nativii din Capricorn, cariera rămâne în continuare o prioritate. Lunile iunie şi iulie vor fi cele mai aglomerate, iar eforturile lor vor fi răsplătite din plin în septembrie şi octombrie.


Neptun, planeta strălucirii şi spiritualităţii va părăsi aria Vărsătorului, îndreptându-se spre Peşti. Prin urmare, nativii în Vărsător nu mai au voie să înoate încrezători în ape tulburi în 2011. Aceştia vor dori să ştie cât mai multe. Venus le va îmbunătăţi cariera în lunile octombrie şi noiembrie.


Pentru Peşti, 2011 este anul propice pentru a dobândi resurse şi pentru a pune bani deoparte. Îşi vor îmbunătăţi uşor situaţia financiară, în special în primăvară.

                             

 Nota Bene
  Preluare predictii
http://www.publika.md/vezi-aici-ce-prezic-astrele-pentru-anul-iepurelui-alb_174441.html
    
                            Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu