Translate

marți, 25 octombrie 2011

Traiasca Regele! 90 de ani! Nihil sine Deo!

 Traiasca Regele! 90 de ani! Nihil sine Deo!
 REDAU mai jos discursul Majestatii Sale- Mihai I

Discursul regelui

- Nu vad Romania ca pe o mostenire, ci ca pe o tara luata cu imprumut de la copiii nostri. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

- Nu trebuie uitate si pamanturile luate. Este dreptul lor sa decida daca doresc sa traiasca in tara noastra. Juramantul meu a fost facut si continua sa fie valabil pentru toti romanii, ei sunt toti parte a natiunii noastre. Sta doar in puterea noastra sa facem tara statornica, prospera si admirata in lume.

- Romania are nevoie de carmuitori respectati si priceputi.

- Am servit natiunea romana de-a lungul unei vieti lungi si pline de evenimente, unele fericite si altele nefericite.

- Se cuvine sa rezistam prezentului si sa ne pregatim viitorul. Sa continuam efortul de a redeveni demni si respectati.

- A sosit momentul, dupa 20 de ani, sa avem un parlament rupt complet si definitiv de naravurile trecutului. Demagogia, agatarea de putere si bunul plac nu au ce cauta in institutiile publice.

- Cinismul, interesul ingust si lasitatea nu trebuie sa ne ocupe viata. Romania a mers mai departe prin idealurile marilor oameni ai istoriei noastre servite responsabil si generos.

- Simtul datoriei, iubirea de tara si competenta sunt principalele valori ale democratiei.

- Coroana regala nu este un simbol al trecutului, ci o reprezentare a independentei si suveranitatii noastre.

- Alaturi de familia mea voi sluji in continuare interesele nationale ale Romaniei.

- Romania are nevoie de infrastructura, agricultura nu este un domeniu al trecutului istoric, ci al viitorului. Scoala este o piatra de temelie.

- Sunt mahnit ca, dupa doua decenii de democratie, oamenii batrani si cei bolnavi sunt nevoiti sa treaca prin situatii injositoare.

- Tinerii, militarii, diplomatii si functionarii publici incearca sa isi faca datoria, desi sunt puternic afectati de lipsa banilor. Isi fac datoria fata de tara institutii precum BNR, desi vremurile de astazi nu au respectul cuvenit fata de valori.

- Romania a evoluat mult in ultimele doua decenii. Drumul nostru ireversibil catre UE si NATO nu ar fi fost posibil fara actiunea intru libertate si democratie a legislativului romanesc dupa 1989. Dar politica e o sabie cu doua taisuri, ea garanteaza democratia si libertatile, daca e practicata in respectul legii si al institutiilor, dar poate aduce prejudicii cetateanului, daca e aplicata in dispretul legii si nesocotind rolul primordial al institutiilor statului.

- Nu putem avea viitor fara a ne respecta trecutul.

- Am primit cu bucurie si cu speranta invitatia reprezentantilor legitimi ai poporului. Prima noastra datorie este sa ne amintim de toti cei care au murit pentru independenta noastra, in toate razboaiele pe care a trebuit sa le ducem si in timpul evenimentelor din decembrie.


REGELE MIHAI a fost cel mai bun si mai respectat ambasador al poporului roman de la al II-lea Razboi Mondial incoace, a fost un REGE in exil!
Nu s-a dezis de noi niciodata, pentru el am fost un popor de prima mana!
Reprezentantzii nostrii "alesi" (presedintele si prim ministrul) se fac ca ploua, nu vad ca poporul acesta e plin de bun simt si nu sunt solidari cu noi in ai arata respect REGELUI! De aici se vede ca ei nu fac parte din poporul roman! 

Insa, mai devreme sau mai tarziu FIECARE din aceasta NAPARCA ce are impresia ca ne-ar conduce VA DA SOCOTEALA!!!


                                        Zadkielix alias D.M


 
 
 

Un comentariu:

  1. Astazi in Romania exista doar doua forte. Doua! nici mai mult nici mai putin. Si sigur cea mai buna alegere este PDL in acest moment. In consecinta oricine sustine, fatis sau voalat, direct sau indirect, cu sau fara voie, alianta nesimtirii impotriva poporului roman, numita USL mie nu imi poate sta alaturi.

    Imi pare rau ca regele Mihai s-a lasat inselat de doua ori de viperele comuniste: o data in 1944 cand l-au folosit pentru inlaturarea lui Antonescu si acum cand il folosesc pentru a se reinstaura la putere pentru a-si continua planul de distrugere al Romaniei, insa nu pot sustine o cauza ce are drept finalitate readucerea USL.

    Eu nu am astfel de cunostinte. In mod logic si firesc, cu tot regretul ma vad nevoit sa inchei aici orice relatie cu autorul acestui articol. Multa intelepciune tuturor! Nimic nu este mai rau decat USL!!!

    RăspundețiȘtergere