Translate

marți, 20 martie 2012

Adevaruri descoperite

Adevaruri descoperite


Desecretizarea documentelor din mai multe tari din America de Sud a permis autoritatilor germane sa descopere unde s-au ascuns criminalii nazisti, care au parasit Europa si tarile unde s-au stabilit, dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial.
Arhivele secrete din mai multe tari ale continentului american au dezvaluit recent ca noua mii de criminali nazisti au fugit in America de Sud dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, informeaza Daily Mail.

Dupa ce au primit acordul tarilor respective, procurorii germani au avut acces la dosarele secrete din mai multe tari din America de Sud, privind numarul emigrantilor germani din cel de-al Treilea Reich.Potrivit documentelor, aproximativ 9.000 de criminali de razboi au scapat, emigrand in America de Sud, incluzand si croati, ucrainieni, rusi si alte nationalitati europene, care au ajutat masina de razboi nazista.

Cei mai multi, aproximativ 5.000, au trait in Argentina, intre 1.500 si 2.000 au ajuns in Brazilia, in jur de 500-1.000 in Chile, iar restul in Paraguay si Uruguay.

Aceste cifre nu includ mai multe sute de nazisti, care au fugit in Orientul Mijlociu. Estimarile anterioare privind numarul de germani, care au fugit in America de Sud, variau intre 5.000 si 30.000.

Dosarele au relevat faptul ca presedintele argentinian Juan Peron a dat nu mai putin de 10.000 de pasapoarte in alb organizatiei ODESSA, infiintata pentru a proteja fostii nazistii SS, dupa razboi.

Aceste arhive releva faptul ca 20.000 de germani s-au stabilit in Brazilia, numai intre anii 1945 si 1959. 
 Dupa ce anglo-americanii  au castigat razboiul, tot ei  au facut posibil sa scrie o istorie falsa,dupa interesele lor.Generalul Juan Perón,un politician si diplomat abil a inteles extrem de repede intentia americano-engleza de a scoate vinovat in intregime Germania,astfel UK si USA sa-si poata ascunde contributia lor la acel razboi,in mare parte acuzabila/condamnabila.
Peron stia CEVA. Cu cat va persecuta mai multi nazisti cu atat isi pot justifica si ascunde participarea lor mizerabila la acel razboi.Peron stia DE ASEMENEA altceva!Cu cat va forta Germania sa plateasca mai multe despagubiri evreilor,cu atat evreii vor primii in pumn in gura si nu vor investiga prea departe ascunzisurile ce a dus in realitate la acel razboi.Generalul Juan Perón intenta sa deschida un tribunal pentru judecarea vinovatilor(adevaratilor vinovati) ai acelui razboi , iar pentru asta avea nevoie de cat mai multi refugiati germani.In 1955,trei generali de armata organizeaza o lovitura de stat iar Generalul Juan Perón se refugiaza si traieste in Paraguay,R.Dominicana,Venezuela si parca  in Spania.,fara sa-si vada visul implinit.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu