Translate

joi, 15 martie 2012

Se continua genocidul...

Da, in continuare acest balaur care ne bantuie atat in viata reala dar si in cele mai negre cosmaruri,troneaza si revendica saracirea perpetua a populatiei! 
As numi-o genocid...
  In plin apogeu al tutror felurilor de crize, Guvernul isi asuma alte masuri total aberante, anti-populare!
Si, unde credeti ca OPEREAZA?
IN PRIMUL RAND, CU AJUTORUL propagandei, aceasta spalare pe creiere, aceasta pura demagogie infiltrata adanc in subconstientul domniilor lor!
  
              
La una dintre cele mai importante BOGATII:ELECTRICITATEA!
De ce am numit asa ceva? Simplu....Toate tarifele reglementate la electricitate vor fi eliminate in sase etape pentru consumatorii industriali si in zece etape pentru consumatorii casnici.
Adica, in doi pasi si trei miscari emanatii acestia , adevarati balauri ce se incapataneaza sa inteleaga notiuni ca intr-ajutorarea, compasiunea, blandetea, larghete...Mai mult decat atat vor elimina incepand cu anul viitor si tariful social care protejeaza inca familiile sarace de facturi ridicate la energia electrica!
  Preţurile energiei electrice pentru consumatorii casnici vor fi eliminate în zece etape, în cazul firmelor liberalizarea urmând a fi făcute într-o perioadă mai scurtă, respectiv în şase etape. Guvernul a convenit, ieri, calendarul liberalizării preţurilor, măsură cerută de FMI, dar aprobarea efectivă ar putea avea loc vineri, atunci când vor discuta într-o şedinţă extraordinară, conform ministrului Economiei, Legea energiei electrice....
 Consumatorii casnici consideraţi vulnerabili odată cu liberalizarea tarifelor, care vor fi în situaţia de a nu-şi putea achita facturile, vor fi împărţiţi în trei categorii, raportat la veniturile familiei, iar tariful social va fi eliminat tot în trei trepte, în intervalul 2013-2015, informează , care citează un document obţinut de

Astfel, ponderea din energia electrică furnizată consumatorilor casnici de pe piaţa concurenţială va creşte la 10% în iulie 2013, la 20% în ianuarie 2014, la 30% în iulie 2014, la 40% în ianuarie 2015, la 50% în iulie 2015, la 60% în ianuarie 2016, la 70% în iulie 2016, la 80% în ianuarie 2017, la 90% în iulie 2017 şi la 100% în decembrie 2017. Termenul a fost devansat cu doi ani faţă de proiectul iniţial, în urma discuţiilor autorităţilor cu reprezentanţii delegaţiei FMI la Bucureşti, la finele lunii ianuarie.

În cazul consumatorilor industriali, această pondere va creşte într-un ritm mai rapid, respectiv la 15% încă din septembrie 2012, la 30% din ianuarie 2013, la 45% din aprilie 2013, la 65% din iulie 2013, la 85% din septembrie 2013 şi la 100% din ianuarie 2014.

În ceea ce priveşte tariful social, acesta va fi eliminat consumatorii vulnerabili încă de la începutul anului viitor pentru persoanele şi familiile care vor fi încadrate în prima tranşă de venit, în timp ce familiile din a doua tranşă de venit vor mai fi protejate doar un an, până în ianuarie 2014, prin acest tarif social. Procesul va fi încheiat în ianuarie 2015, când tariful social va fi eliminat şi pentru celelalte familii vulnerabile, scrie sursa citată.

Potrivit documentului, este posibilă "oprirea, suspendarea, încetarea sau revenirea la o etapă anterioară" dacă efectele la consumatorul final indică "afectarea gravă a suportării valorii facturilor" sau sunt produse distorsiuni necontrolate pe piaţa angro de energie electrică.

În România sunt 8,36 milioane de consumatori casnici de electricitate şi gaze naturale, iar numărul consumatorilor vulnerabili este estimat între 1,15 milioane şi 1,4 milioane de clienţi (14-17% din total ), astfel că între 6,9 şi 7,2 milioane de consumatori ar urma să suporte majorările de preţ.

Se asteapta vremuri destul de  grele...

 Pe final vreau sa le dedic, din INIMA acest cantec, ce as dori sa se si realizeze din punct de vedxere al mesajului!
 Pleaca....pleaca!!!!



                                 
Sa ne ajute Bunul si Adevaratul Dumnezeu sa depasim si sa ne intareasca impotriva acestor INCERCARI din viitor!!!
                                                                         Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu