Translate

luni, 12 martie 2012

O taina descifrabila-pamflet

 O taina descifrabila-pamflet
 Motto     "Acela caruia natura ii dezvaluie taina ei vadita, simte un dor nestavilit dupa interpreta ei cea mai demna, arta."Goethe
 O initiativa demna de mentionat,(in pofida faptului ca autoritatile romane au incercat si  in parte chiarau reusit,) a fost aceea  sa tina departe de ochii presei acest lucru.
Pe faza, infruntand absolut toate pericolele am decis sa va relatez, in excluzivitate!
SA NU VA IMAGINATI ca motivul ar fi unul simplu. Mai mult decat atat, sunt perfect de acord cu aceia ce nu vor reactiona oportun la o initiativa care ar aduce multi bani statului degeaba, redresand economia si sectoarele afectate de actuala criza mondiala.
 
Astfel, cu atatea cresteri economice si proaspat imbogatiti de U.E, N.A.T.O si F.M.I -ce au reusit sa-si plateasca creantele si toate datoriile catre Romania, -am ajuns sa ne plictisim fix in tara noastra.
De aceea, avand si un excedent, un grup de cercetatori proaspat medaliati la premiul NOBEL, prrovenind din localitatea cu acelasi nume apartinand comunei Innobilata de Sus, a avut inspiratia de a investi intr-o forma de autentica energie alterntiva- extractie din plasma de gandaci fosforescenti.

Pentru inceput oamenii au lucrat din suflet, cu entuziasm pentru binele lor si mai putin din dorinta de a ajunge la Stirie de la ora Cinci spre kitsch.
Viata lor a cunoscut o intorsatura favorabila, atunci cand creditorii internationali, mai-sus amintiti au avut acele fonduri necesare investitiei.Degeaba a incercat Opozitia sa gaseasca solutii menite a tergiversa aceasta descoperire de-a dreptul epocala.
 Iar, in acest caz cel mai bun lucru posibil l-a constituit accesarea drintr-un singur gest de poignet leit... click pe internet.Astfel, in mai putin de o saptamana,cercetatorul roman a primit banii, permitandu-si astfel inceperea afacerii.
D-l NOBEL insusi, trezit din Lumea de Dincolo ( ce a urmat Facultatea de Inginerie Astro-Spatiala si Electrica din Suceava, sectia „Lumini cu Umbre") a declarat satisfacut: „Din motive personale, mai nimeni nu miza un cent pe aceasta minune!Uite ca genialii romani, buni la toate ca de obicei au demonstrat ca notiunea de imposibil e una relativa!Ce daca au fost nevoiti sa fie atat de altruisti?Ganditi-va ca majoritatea sigur ar fi abandonat ideea, inca de la prima picatura de plasma!Si, asa cum am aflat, chiar daca facultatea nu e una cu traditie sau acreditare euro-atlantica, voi milita dupa primii 2 ani ca acesti oameni sa fie recompensati cu generozitate de Stat!Pe final,inchipuiti-va doar un lucru- ce bine ar fi fost daca as fi inventat o procedura sau mai bine zis o noua lege de a aduna toti gandacii fosforescenti (mici si mari) de pe teritoriul manos al Romaniei!”
Revenind subit la acest subiect, din motive ce nu suporta amanare, toti cercetatorii ar fi spus in cor anumite lucruri.Astfel, avand declaratia unor apropiati , asa mai nostalgici decat fostul puscarias dictator chior- mereu batut de soarta-Traian B- "cercetarile sunt destul de avansate, iar ei vor reprezenta principala sursa de lumina pe timp de noapte, singura grija a proprietarului fiind aceea de a-i tine in soare ziua"
Si acum, as dori sa va dau o tema de meditatie!Cine oare nu l-ar fi contactat personal pe inventator, pentru a-i imprumuta ceva gandaci fosforescenti, in cazul unui timp nefavorabil d.p.d.v. meteorologic, pentru  toate noptile?
DACA scopul este acela de a putea sutine lumina cat mai mult, acest proces de extractie a plasmei se va intensifica crescand, in timp ce Globul se va lumina perpetuu...spre cele mai noi si inalte orizonturi posibile!
Pe final as dori sa va recomand sa fugiti la primul colt,la prima dugheana si sa cereti acest produs deoarece se livreaza gratuit in prima saptamana.Dar sa nu care cumva sa va imbulziti sau sa va lacomiti, deoarece stocul e calculat fix la 17.234.126 de utilizatori!
Luminare fosforescenta usoara!
                                      Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu