Translate

vineri, 10 august 2012

Vita...brevis


Asta ...asa!
M-am saturat de asemenea vesti...
"....Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a semnat, ieri, decretul privind decorarea post-mortem a Mihaelei Ursuleasa, cu Ordinul Naţional “Serviciul Credincios”, “în semn de recunoştinţă şi apreciere pentru cariera artistică de excepţie şi contribuţia sa la afirmarea excelenţei şcolii muzicale româneşti pe marile scene ale lumii”.
Măcar atât. Pentru familie şi mai ales, pentru fetiţa care a rămas fără de mamă.
 Dumnezeu s-o odihnească!
                                         Dumnezeu s-o odihnească in Imparatia Cerurilor!


                        Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

 1. Pe Constantin Brâncuşi să-l lăsăm la Paris? Pe Mihaela Ursuleasa să o lăsăm la Viena.?Să le respectăm opţiunile, chiar dacă nu le înţelegem? Sau tocmai de aceea se cuvine sa ne rugam Bunului Dumnezeu!
  Si acum...sa nu mi spuneti c as fi rau!!!
  Naţionalismul nostru exacerbat ne împiedică să o înţelegem pe Mihaela Ursuleasa, care, descătuşată, a optat cu exuberanţă spre orizonturi mai ample. În România, a fost obligată să fie „românca de care suntem mândri". În Austria, a înflorit nemţoaica mândră de rădăcinile ei ţigăneşti şi moldoveneşti...
  De ce va reveni aici Mihaela Ursuleasa pentru eternitate?

  Poate pentru că noi am iubit-o mai mult decât austriecii. Poate pentru că noi am aşteptat-o mai mult. Poate pentru că noi am avut mai mare nevoie de ea. Poate pentru că pământul acesta o va primi, o va adăposti şi o va odihni mai bine.Dumnezeu s-o odihnească in Imparatia Cerurilor!

  RăspundețiȘtergere