Translate

miercuri, 25 septembrie 2013

Webstock- Editia 2013

  Vesti bune despre Webstock 2013

    

La editia din acest an a Webstock voi participa in calitate de blogger invitat, dupa ce anul trecut am mai fost prezent la acest minunat eveniment.
Pe aceasta cale multumesc organizatorilor.
 Webstock 2013, organizat de către Evensys și care are ca prim partener compania Vodafone, este principalul eveniment al lui 2013, eveniment în cadrul căruia cele mai bune proiecte și campanii in social media sunt premiate.
 Anul acesta, conform uzantelor ma voi stradui si ma voi adresa nu numai cititorilor,admiratorilor blogului meu, ci vreau chiar sa PROMOVEZ acest eveniment de inalta tinuta prin aceaasta postare.  
Asadar, pentru mai multe despre eveniment si despre proiectele in care puteti sa va inscrieti va las comunicatul de presa si cel mai probabil ne vom intalni la eveniment,deoarece de-abia astept sa intalnesc noi si vechi cunostinte.
 Al Dvs, mereu pe faza

  Zadkielix alias Prof Dr. Daniel Mihai 
Pana una alta, ca dovada in plus las acest comunicat de presa:

Pe 27 septembrie 2013, la JW Marriott Grand Hotel Bucharest va avea loc cea de-a sasea editie Webstock Awards, competitia care ofera recunoastere celor mai inedite si mai creative proiecte din  mediul online,  lansate in ultimul an in Romania.
Proiectele si campaniile pot fi inscrise in competitie gratuit in perioada 1 august – 31 august, intr-una din cele 12 categorii ce vor fi jurizate de un grup de practicieni in marketing, comunicare, digital, social media si mobile.
Cele 12 categorii in care va puteti inscrie proiectele si campaniile sunt: Publishing, Utility, Visual, User Generated Content (by brands), Blogging Campaigns, Special Projects (Brands), Facebook Applications, Bloggers Project, Mobile applications, Instagram (by Brands), Best Content Campaign on Facebook, Innovation.
In competitie pot participa doar proiectele care nu au participat in cadrul editiilor precedente Webstock Awards, iar un proiect poate fi inscris doar intr-o singura categorie. Jurizarea include o etapa de preselectie, ce se va desfasura intre 2-9 septembrie si notarea finala, ce va avea loc in perioada 10-20 septembrie.
Pentru mai multe detalii despre inscrierea proiectelor la Webstock Awards 2013 accesati linkul: http://webstock.ro/premii/
INSCRIERI LA WEBSTOCK 2013
Cei interesati sa participe la eveniment, vor avea anul acesta mai multe modalitati de inscriere. Editia actuala va reuni atat bloggeri interesati de social media, cat si bloggeri specializati pe diverse domenii si, in acelasi timp, va oferi posibilitatea de participare creatorilor de aplicatii si proiecte web & mobile. Webstock a rezervat totodata un numar de locuri pentru oamenii din agentii si companii care doresc sa interactioneze cu comunitatea online.
Bloggerii se pot acredita sau pot deveni ambasadori ai evenimentului si isi vor asigura un loc gratuit la eveniment. Profesionistii in comunicare si social media pot solicita invitatii gratuite pentru seminariile dedicate, iar cei din companii isi pot asigura un loc pe baza unei taxe de participare.
STRUCTURA WEBSTOCK 2013
Cea de-a sasea editie Webstock va reuni comunitatea online locala si isi propune sa aduca in prim plan persoane care au avut initiative de a schimba lucrurile din jurul lor, persoane implicate, dar si care considera Internetul un loc de dezvoltare.
In prima parte a zilei, Webstock include doua sesiuni de conferinte, unde oameni care au dezvoltat proiecte inedite, au avut idei inovative si realizari semnificative, le vor prezenta participantilor experiente personale de succes.
Dupa-amiaza, se vor desfasura in paralel trei micro-evenimente specializateBlogging, Communication si Mobile, care vor dezvalui insight-urile celor mai bune studii de caz, cele mai noi tendinte in domeniu si tactici eficiente in promovarea prin intermediul mai multor platforme de comunicare.
Dupa gala de premiere Webstock Awards, participantii sunt invitati la petrecerea organizata de Staropramen cu ocazia evenimentului.
Webstock este organizat de Evensys in colaborare cu Vodafone, partenerul principal al evenimentului. Actuala editie se bucura de sustinerea companiilor LG, Staropramen, Bitdefender si HP. Comunicarea online si site-ul Webstock sunt realizate cu sprijinul Sunshine Digital Communication.
Pentru a fi la curent cu stirile despre Webstock, urmariti atat site-ul www.webstock.ro, cat si contul dedicat de pe Twitter (www.twitter.com/webstockro) sau pe pagina de Facebook (http://www.facebook.com/webstock).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu