Translate

joi, 4 august 2011

Stire pe bune cu un anume Gibon


   Acum, in exclusivitate pentru toti cititorii ei fideli am sa va relatez o stire cu adevarat importanta pentru starea natiunii!
 Poate ca simteati nevoia sa stiti si despre unele vize si ambitii ale unui "mare strateg" aflat inca in viata ( vorba baietilor de la Parazitii)!
 Bineinteles nu o sa va las atat de mult sa fierbeti (de nerabdare) si am sa va informez despre un aspect INCREDIBIL!
Realmente, atunci cand am rasfoit  revista presei on-line (dupa aproape 2 saptamani de inactivitate) am ramas perplex...
Asa cum se stie,patronul Stelei, Gigi Becali, a fost întodeauna un om cu simţul umorului. Felul lui dezinvolt şi modul în care se comportă în faţa camerelor de luat vederi l-au adus în atenţia unui profesor al unei facultăţi de teatru din Bucureşti.
becali
Dascălul l-a invitat pe Becali să le vorbească studenţilor la actorie şi să le arate că e foarte simplu să nu ai trac atunci când toţi ochii sunt aţintiţi asupra ta. Latifundiarul din Pipera s-a arătat încântat de idee şi abia aşteaptă să se întânească cu viitori actori ai României. "Este o onoare pentru mine să ajung să le vorbesc unor studenţi, alături de un profesor universitar. Tatăl meu şi-a dorit foarte mult să fiu student, dar eu nu am fost niciodată. O să fiu spontan cu ei şi o să le transmit modul meu de a fi",a spus Gigi Becali. 
Patronul Stelei şi-a arătat în mai multe rânduri talentul actoricesc, el demonstrând că ar putea face faţă cu succes unei producţii cinematografice. Într-o perioadă, el şi-a lăsat şi mustaţă pentru a semăna mai mult cu actorul său preferat, Clark Gable. În trecut, Becali a declarat că, dacă s-ar fi născut în Statele Unite, le-ar fi dat clasă mai multor actori de la Hollywood.

La auzul acestei vesti nu m-am putut abtine sa nu comentez! Observand acest one-man-show de-a lungul unei lungi perioade (insa atentie...nefind model) tin sa cred ca exista o doza de vanitate mai mult decat permisa, pe langa alta plina de incultura.
Intrebarea mea suna insa mai dur! Sa ma scuzxati , insa nu pot concepe acest lucru!Cum sa predea el la niste studenti ? Nici macar prin preajma lor nu are ce cauta, din moment ce acest om are doar "scoala vietii"....
Iar  daca respectivii studenti ar avea personalitate  ar cam trebui sa nu se prezinte la respectivul curs al profesorului pe care acest ..."distins"oier probabil ca l-a platit pentru asta, din lipsa de ocupatie si mai ales pentru atragerea unui alt capital de imagine!
Inchei aici aceasta rerlatare cu o gluma...Daca pana si un ageamiu se crede invatat, ce parere sa mai avem in momentul in care oamnei rafinati, culti stau deoparte???
Mai mult de atat, as dori (in cazul in care se va produce aceasta injustitie) ca Gibonul sa treaca un pic prin furcile caudine ale examenelor de titularizare, definitivat etc ca sa "guste" cu adevarat din ...spectacolul vietii! Poate ca se va cuminti in asemenea maniera incat...nici macar Ministerul Educatiei nu l-ar mai recompensa pe acest trebui  semidoct si grandoman....ceare pretentia de a se erija in meseria nobila de profesor....

                                    Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu