Translate

marți, 20 martie 2012

Chiombila si ZERO ZERO SAPTE (Inceputul)

  Reflectii
*Tot ce e mai jos pot fi adevarate!Orice asemanare cu personajele reale e PUR INTAMPLATOARE! Aceasta creatie se vrea a fi doar un soi hibrid de fantasy...*

 Zilele acestea am avut ocazia sa vad propaganda desantata facuta de portocalii lu’ Zero ZERO Sapte, din pozitia de viitor prezidentiabil sau prim ministru pe viata.( sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva!!!!!) Uite CUM SE FACE CA SE POATE SI ASA CEVA! (se pare ca tocmai Chiombila nu s-a hotarat inca ce si cum).
Stiti cine e Chiombila sau 007? Va veti da seama pe parcurs...
Probabil, datorita faptului ca Mesia care s-a vrut a fi Chiombila, s-a dovedit de fapt a fi scaraotki, el reusind sa aduca Iadu’ in Romania,  sub forma de noua pleasca portocalie ce actioneaza metodic de ceva vreme...
In ast timp, Zero ZERO Sapte NU STA degeaba.Se agita ca un vierme si are pretentii in timp ce presa aservita de politrucii portocalii il prezinta nu numai drept noul Mesia, ci si protejatul liderului mondial ocult, care vreme de opt anisori batuti pe muchie l-a antrenat  in regim special, mai ceva decat a fost Bute pregatit pentru celebra si viitoarea serie hauliudiana...Evident, toata mascarada numai pentru a lua fraile puterii in Romania, indiferent de vointa maselor liber exprimata prin vot.
 
Promotorul de ultima generatie al coetnicului Domnului Nostru Iisus Cristos, respectiv Zero ZERO Sapte, nu este altcineva decat ex-lustrabilul procuror si apoi judecator si ministru in cabinetul lui Petre Roman, actualul avocat si nas de cununii si diferite botezuri in tiganie, stimabilul Doru Viorel Ursu, care in cursul zilei de vineri a descins cu o carte scrisa de Alvin Toffler intr-o mana si cu un microfon in cealalta. Sa-l fi vazut era ceva de nedescris... Precum Vasco Da Gama cand cucerea teritorii si deschidea noi linii de navigatie cu crucea pe piept, sabia intr-o mana si Biblia in cealalta, intr-o emisiune la Antena 3 si s-a apucat sa-l tamaieze la greu pa Zero ZERO Sapte, care conform spuselor sale, intarite de inscrisurile tofleriene nu ar fi altceva decat egalul masonului George Washington la momentul Revolutiei Americane, pregatit insa si luat sub pulpana Marei Oculte Mondiale pentru a face ordine in Tara Lui Dracula.
Conform teoriei susnumitului ex-procuror dupa pleasca numita Democratie cu  defect, romanii s-au norocit inca o data calcand in pleasca numita Ungureanu, pleasca pregatita in laboratoarele Iluminatilor aliati cu Lojele Masonice si cu toata suflarea Illuminata pentru a produce o capodopera de lider ce, ca oferta facuta romanilor, nu va putea fi refuzata.
Cu alte cuvinte: romani, stati linistiti, nu va mai bateti capu’ cu cine votati deoarece El Lider Mondial vegheaza pe model FNI pentru voi si indiferent pe cine veti sustine voi prin votul vostru, tot 007 va iesi castigator.
 
De remarcat ca pe langa aceasta prezenta plina de pitoresc a susnumitului Urs in peisajul media TV pe post de Duh Sfant care ne anunta venirea rezervei lui Mesia in plai mioritic, incarnata in persoana lui Zero ZERO Sapte, in toata media, inclusiv in lumea bloggeristica, s-a inregistrat in aceasta perioada o efervescenta de-a dreptul induiosatoare intru sustinerea si prezentarea celei de-a noua minuni a lumii cu miros sulfuros si destul de maronie la culoare ce ne-a cam...impodobit capsorul
 Atatea calitati cate i s-au inventat UTC-istului de frunte Ungureanu, care de la pozitia “cat pe ce sa fie lustrat” a ajuns prin vrerea MISS ROMANIA de Anastase si al unei legi de tot HENDELUL sa conteze drept un posibil viitor candidat la prezidentiale, nu s-au mai intalnit de la nasterea dubla, fara durere a lui Superman si pana astazi.
Insa, cel mai tare si mai tare, imi place apogeul de intelectualitate  SI NOTORIETATE atins de Zero  ZERO Sapte in viziunea pupincuristilor, care dupa ce ne-au omorat cu cvasi-Cro-Magnon-ul Basescu vin si il aduc pe Tata Intelectualitatii Carpato-Danubiene pentru a ne scoate din mizerie.
O fi, nu zic nu, insa eu, unul, la mana asta zic pas! si mai incerc o data cu votul, pe principiul lozului in plic “mai trage o data”. Poate de data asta o fi cu noroc…iAR DACA NU E ASA, nicicum nu e...niciodata!
Prima prostie este aceea cã vor exista si chiar...existã oameni care îl atacã pe Chiombila apelând la trãsãturile fizice ale acestuia. Si e vorba de trãsãturi fizice naturale, cã dacã şi-ar fi pus pãrul pe bigudiuri, de exemplu, aş fi înţeles atacul. Sincer, atacurile de acest gen sunt la fel de directe  ca şi mârşãviile comise de el atunci când se joacã de-a Constituţia şi ne minte ca în codru pregaind terenul pentru ZERO ZERO SAPTE...
In particular, eu îi suspectez pe cei care-l eticheteazã pe preşedinte dupã cum li se pare lor cã ar avea ochii cã, de fapt, fac parte din tabãra prezidenţialã. Sã mã explic....Atacurile  oamenilor normali nu le pot produce decât indignare. Din clipa aia, ceva din subconştientul lor îi impinge a trece de partea celui atacat pe nedrept. Este o pornire fireascã. Deci, cui servesc acele mârşave atacuri?Evident urmatorului…     ZERO ZERO SAPTE, Un Puiut De Mason Pentru Linistea Romanilor de Pretutindeni



A preluat pt Dvs din sfera bloggeristica
                                Ultimul 008

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu