Translate

vineri, 8 iunie 2012

Cateva sfaturi

...
 Cu scuzele de rigoare ca nu prea am mai fost activ in ultima perioada, in aceasta postare as dori sa scriu si sa va pun pe ganduri! Mai mult ca sigur ca as incerca ceva interesant...Dvs veti decide
Cum ar fi?Poate ca mi-ati ierta din anumite postari,  mai reactive mai dure , insa absolut necesare!Si, sa nu mai lungim introducerea , sa trecem la subiect!
Ce anume credeti ca v-as transmite? E legat de VIITORUL ce ni-l proiectam, AICI SI ACUM!
Mai precis...e vorba de...(chiar) data de 10 Iunie!
Poate ca nu va intereseaza sau vi s-a acrit, insa INSIST!
Cu politete...
Bineinteles ca e vorba de mult-contestatul, mult disputatul drept de vot! Ce, inca nu v-am destainuit "secretul"?
Si, cu aceasta ocazie, VA ROG acceptati si ACEST buchet virtual de orhideecu trandafiri galbeni (fara sa interpretati simbolic sau altcumva) ci DOAR CA SIMPLU GEST!
:)



Sa o luam punctual:
1)Probabil că nu v-ați hotărât dacă să mergeți până la urmă la vot sau nu și lăsați totul pe seama familiei și prietenilor "votez și eu cum votează ei" sau pe seama vremii "dacă nu plouă, nu ninge, nu e frig, nu merg cablul și internetul, am să merg la vot."
 
2)Probabil va gândiți că și dacă mergeți la vot și dacă nu mergeți la vot, rezultatul tot același o să fie pentru că bine nu ne mai e de pe vremea Regelui.
 
3)Probabil duminică aveți lucruri mai bune de făcut și probabil vreți să emigrați.
 
Ei bine, cum probabil toate situațiile de mai sus vă descriu (mai mult ca sigur), cu voia Dvs va voi da si anumite solutii:

a)Indiferent de ce simpatii ati avea, prezentati-va la VOT! Conteaza!!

b)Daca veti constientiza datoria civica la care va voi supune, ma voi declara fericit! Cel putin pana la rezultatul..de dupa! De dupa aceasta  sesiune a extragerii "varfurilor"!

c)Ar fi cazul sa treceti la o etapa ce se doreste a fi una mai importanta!Si cum anume?Folosindu-vă de super-puteri printre care nimic nu ar exclude integritatea și demnitatea Dvs! Surpriza este pe deplin garantată!  
Al Dvs pe faza,
    
                            Zadkielix alias D.M

Un comentariu: