Translate

joi, 30 august 2012

Un gest fara precedent

Un cântăreţ rap  L-a descoperit pe Dumnezeu

 

Stelian Crăciun, alias Cedry2k

                                

Din aceeaşi categorie face parte şi Haarp Cord. Aceştia ar fi cei mai renumiţi, dar împreună cu ei au deschis ochii şi alţi cântăreţi hip-hop. Cedry2k afirmă că va renunţa definitiv la muzică pentru a deveni un om simplu, dar melodiile lor, în care demască actuala conducere ocultă a lumii, sunt foarte necesare pentru a trezi şi pe fanii lor, robiţi de mirajul tehnologiei şi al vieţii decandente în care trăiesc.
 La finalul concertului, emotionat de scandarile publicului, Cedryk a explicat motivele retragerii sale. Va lasam, mai jos, cu mesajul sau pentru admiratori, cei care asculta rap, dar si pentru oamenii care inteleg apelurile lui catre sufletele noastre, ce trebuie aparate si ascultate.
“Asta e ultimul mesaj pe care il mai transmit: fiti mai buni si imprastiati cat mai multa dragoste in jurul vostru. Asta e ultimul mesaj pe care mai sunt in stare sa il transmit. Si asta as vrea să reţineti din tot ce-am scris pana acum. Va multumesc. In general, nu trebuie sa va para rau cand un artist sau altul sau mai multi parasesc scena, nu inseamna ca a renuntat la nimic. N-o fac din cauza banilor, nu e nicio strategie. O fac pur şi simplu pentru ca nu cred ca am gasit cea mai buna metoda de a ajunge la inimile voastre. Si sunt dator. Muzica n-a valorat mai mult ca viata. Indiferent ce fel de muzica, viata conteaza mai mult ca orice. Inţelegeti? Anumite valori nu le pot înlocui cu muzica. Asta inseamna că fiecare trebuie sa ne urmam drumul nostru, indiferent de vointele celorlalti si indiferent de iluziile care ne prind pe parcurs. Nu ma las, frate, doar schimb arma. Multumesc că ati fost alături de mine, am reusit sa scot patru materiale datorita voua”.


  Sursa: Apologeticum

 FARA SA exagerez, consider ca acest om a ales "calea eca stramta", calea spre Imparatia Cerurilor! Un adevarat destin se implineste! 
Asa oameni ...mai rar! Ar trebui sa apreciem si sa multumim Bunului si Adevaratului Dumnezeu de aceste marturii vii, pilde ce dau sens si frumusete noua, tuturor! 

Dumnezeului nostru Slava!

  Pe final, ascultati si aceasta piesa...Mesajul sau (direct) sensibilizeaza!!!

 

                                                                    Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu