Translate

marți, 16 februarie 2010

Un studiu despre sanatate si imbolnaviri

Un studiu destul de bizar, dar in acelasi timp alarmant ne informeaza cum si de cate ori suntem capabili de a ne imbolnavi!
  Dupa prima lectura a acestui studiu, am ramas un pic pe ganduri.Nu de alta, insa cifra impresionanta de aproximativ 6000 mi-au trezit niste frisoane reci, pe coloana vertebrala.
Ma consider ( Slava Creatorului!) ca fiind o persoana relativ sanatoasa!Mi-as dori (aceasta tine de multi factori, de sansa cat si le firul vietii) ca sa  traiesc pana la adanci batraneti fara sa am parte de "bucurii" sau alte deranjamente din cele vreo 6.000 de afectiuni!
 Gandindu-ma de la banala gripa, amigdalita si apendicita, pana la diferite complicatii, tin sa cred ca CELE mai intalnite afectiuni sunt e dureri de spate, de cap, racelile, stresul, bolile cu nervii si crampele musculare.


  Pe final, ma voi situa TOTAL in dezacord cu acea idee emisa de autoritati,conform careia,toti specialistii sunt de acord cu ideea ca bolile fac parte din "natura umana"...
In concluzie,fiecare persoana ar trebui sa se bucure de viata si sa nu se mai gandeasca la fel de fel de complicatii, de ganduri negre, deoarece unele din afectiuni sunt rezultatul masiv al indoctrinarii si al gandirii, actionarii in mod negativ.
 Dumneavoastra ce parere aveti? Le dati credit acestor specialisti sau va doriti (sa fiti informati mi se pare rezonabil) sa traiti in armonie si bunastare, in acest voiaj ce ne este dat, de Acolo de Sus si inseamna viata!
 Astept reactiile si comentariile dumneavoastra , doamnelor, domnisoarelor si dumneavoastra domnilor!
 Ganduri alese, nobile si o viata cat mai sanatoasa!

                                                  Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu