Translate

marți, 9 august 2011

Poliţia Română e pe Facebook mai nou

 DA, ESTE CAT SE POATE DE REAL!Politia Romana si-a facut conturi pe reteaua de socializare Facebook si pe reteaua de microblogging Twitter, ambele devenind functionale incepand cu 1 august.
Acum, sa nu deveniti brusc carcotasi si sa lansati comentarii sau sa "donati" like-uri cu nemiluita!
De ce?
 
 Simplu! Aceasta moda (sa nu spun fitza) se adreseaza doar gaborilor (sapcaliilor etc) , reteaua avand doar un caracter inchis!

Dupa cum v-ati dat seama,conturile vor fi utilizate pentru a posta informatii cu privire la diferitele activitati si campanii initiate de oamenii legii, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane.
 Bineinteles, datorita acestei tehnologii s-a ajuns si la alt aspect!
 Domnul Christian Ciocan, şeful biroului de informare a presei din cadrul Poliţiei Române si totodata comisarul şef a precizat că eventualele denunţuri şi comentarii făcute pe Facebook şi Twitter vor fi luate în serios, şi a făcut un apel pentru utilizarea unui "limbaj civilizat".
Odată cu conturile de pe Facebook şi Twitter, Poliţia Română şi-a făcut cont şi pe Flickr şi pe YouTube.
  Acum, cand avem atata deschidere si manevrabilitate, ar trebui ca toti infractorii sa fie prinsi...de la primul click!
 Parol!
 Chiar credeti? Pana nu voi vedea (sau auzi) ca s-a prins vreun corupt, vreun bandit online, ca s-a demonstrat prin dovezi papabile (ce exista cu duiumul) ca unii sunt mai "egali" (in imagine, influenta, putere) si...nu vor fi dusi la "racoare", DEGEABA ACEASTA INITIATIVA!
 Asadar, la munca politie romana retehnologizata!
:)))

                    Zadkielix alias D.M
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu