Translate

marți, 18 octombrie 2011

Povestea anonimizata (Partea 6)

  Asfaltarea cea de toate zilele


*Motto :"VIITOR DE AUR TARA NOASTRA ARE/ SI PREVAD PRIN SECULI A EI INALTARE!"
Uraaa! Suntem campioni mondiali...Putem sa sarbatorim!
Chiar nu ati aflat inca???
Dar, nu in vreo ramura stiintifica, artistica sau sportiva! Ci in initiative!Da....Suntem in top!
 Sa nu care cumva sa comentati, sa va luati de idei, proiecte! Pot spune cu adevarat, intr-un cuvant ca asemenea minunatie nici nu ati mai pomenit!
Poate ca ardeti de nerabdare! Oare despre ce o fi vorba?
Noutatea consta in  asfaltarea...unui anume loc!Mai precis, chiar  reabilitarea drumului Babelor ce" este doar începutul marii asfaltări a Parcului Natural Bucegi"!!!
Poate chiar nu intelegeti!!! Recent, in acest magic areal s-a demarat programul național de „pietruire, reabilitare, modernizare și/sau asfaltare a drumurilor de interes local și județean“ initiat de o personalitate mereu surprinzatoare, inovativa si totodata telegenica- Coana cu barba sau Istericutza!

Adica, baieti si fete, puneti mana pe lopeti!
Acum, sa nu deveniti ironici sau carcotasi! Sa nu ganditi ca s-or fi terminat toate ideile posibile! Aveti compasiune si totala intelegere fata de acesti  trepadusi ce, deseori confunda prostia cu datoria!
Si, sa nu cadeti prada deznadejdii de tip maladiv! Sau...sa ramaneti stupefiati
Recunosc, azi-dimineata cand am citit stirea recomandata de un foarte bun prieten,am cam... ramas fara reactie la auzul ei!
Insa rapid am dedus faptul ca tot ei sunt miezul, cei ce realmente promoveaza kitsch-ul si hotia la rang de infrumusetare!
Cu o extraordinare indemanare si totodata prolifica nonşalanta, ACESTI INDIVIZI socotesc faptul ca toate planurile de "dezvoltare a zonei turistice montane" ar fi o prioritate!
Tine intr-adevar de SF!
DAR, CUM VA SPUNEAM tare mi-e ca nu vor apuca acest lucru, deoarece altele sunt prioritatile actualei gasti de copoi, tinand cont ca vom intra rapid intr-o goana nebuna, din viitoeul an electoral 2012!
Astfel, usor, usor, se faureste brandul de tara al Romaniei. Nu ca el n-ar fi consolidat, dar capata radacini extrem de puternice.Astfel, usor, usor, se faureste brandul de tara al Romaniei. Nu ca el n-ar fi consolidat, dar capata radacini extrem de puternice, nu-i asa?

Oare Sfinxul ce o avea de zis? Cred ca se cruceste de aceasta idiotenie!!



Stau si ma intreb....Se face ceva, dar se construieste inteligent, cu cap? Sau cheltuim doar asa, de dragul de a ne face un titlu de glorie din acest lucru?
Poate ca nimic nu le mai pasa, nimic nu mai conteaza si...in consecinta a trebuit sa iasa in evidenta...
 Sa nu cumva sa ne cheme....la asfaltari!Momentan ma declar inapt pentru aceasta ineptie!

Dar dvs?

                                         Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. Asfaltarea e praf. Nu sunt muncitor calificati. In straintate pe un drum lucrea 3 oameni si termina de 10 ori mai repede cand la noi se doarme si se fura din material.

    RăspundețiȘtergere