Translate

sâmbătă, 11 august 2012

Petitie impotriva blestematiei numite lady Gaga

Patriarhia română nu are nimic de zis despre concertul anti-creștinei Lady Gaga

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, părintele Costel Stoica, nu a dorit să facă niciun comentariu în legătură de concertul pe care urmează să-l susţină Lady Gaga în ţara noastră şi nici în privinţa petiţiei care circulă în mediul online.

Nu mai departe de zilele trecute, şi vecinii noştri de la sud au luat poziţie, Biserica Ortodoxă Bulgară exprimându-şi dezaprobarea faţă de evenimentul de la Sofia, de pe 14 august. “Ceea ce este păcătos, nu trebuie promovat”, a declarat, recent, Episcopul Ioan, Vicar al Mitropoliei de Sofia. Controversata divă pop a fost contestată, recent, şi în Filipine, iar concertul Lady Gaga din Indonezia a fost anulat pe motive de securitate, cu numai o săptămână înainte de show, după ce mai mulţi fanatici islamişti au ameninţat-o pe artistă.
Iniţial, show-ul de la Bucureşti ar fi trebuit să aibă loc pe Naţional Arena, însă, ulterior, a fost mutat în Piaţa Constituţiei. Deşi motivaţia oficială a fost că stadionul va găzdui meciul amical Dinamo – FC Barcelona, pe 11 august, iar pregătirile pentru show ar putea afecta evenimentul sportiv, există voci care spun că decizia schimbării locului concertului a fost luată din cauza vânzării unui număr foarte mic de bilete.

 După ce controversata Lady Gaga a fost contestată în mai multe ţări, în timpul turneului său mondial, sute de persoane din România au semnat o petiţie online prin care protestează faţă de venirea cântăreţei la Bucureşti. "Lady Gaga e o fiinţă malefică", spune autorul petiţiei, care susţine că vorbeşte în numele creştinilor. Patriarhia Română nu a dorit să comenteze informaţia.

Nonconformista Lady Gaga este, cu siguranţă, una dintre cele mai controversate artiste. Criticată de nenumărate ori ca urmare a apariţiilor ei şocante, artista americană naşte reacţii negative şi în ţara noastră. În timp ce fanii aşteaptă cu nerăbdare să o vadă pe Lady Gaga în România, concertul programat pentru 16 august, la Bucureşti, fiind văzut drept unul dintre cele mai importante evenimente muzicale găzduite în acest an de ţara noastră, alţii se opun vehement venirii cântăreţei, pe care o cataloghează drept "o fiinţă malefică".


"Suntem un popor creştin. Blasfemiile şi hulele sunt păcate împotriva Duhului Sfânt, care nu se iartă în veci, dacă nu sunt lepădate. Lady Gaga e o fiinţă malefică, care nu pierde nicio ocazie de a huli cele sfinte (...) Noi avem datoria să ne opunem prezenţei ei la Bucureşti, capitala unei ţări creştinate de apostolul Andrei. Nu are ce să caute aici cineva care batjocoreşte jertfa Mântuitorului şi simbolurile sfinte. Ne-am face părtaşi la rătăcirea ei. Să semnăm împotriva desfăşurării concertului la Bucureşti!", scrie autorul petiţiei.
Peste 2300 de persoane au semnat, până în prezent, această petiţie, iar numărul acestora creşte de la oră la oră! 
Am o propunere pentru Dvs! Ce ar fi sa ne trezim din amortire? Ce ar fi sa ne impotrivim acestei blestematii? Daca doriti, treceti la fapte! Cum? Simplu!
O PUTETI ACCESA AICI! Trebuie doar sa completati niste date minimale si sa reconfirmati in mai putin de 20 de secunde, in adresa Dvs de mail! 

Si, daca nu ma credeti priviti acest filmulet....
  

Astept cu interes reactia Dvs, deoarece numai impreuna putem reprezenta acea forta ce se opune Illuminatilor, demonilor sau marionetelor (lady Gaga) sale....
   Al Dvs, 
                                     Zadkielix alias D.M  

17 comentarii:

  1. http://www.petitieonline.com/signatures/nu_venirii_lady_gaga_la_bucuresti/

    Va rog sa va ganditi, sa cititi si daca veti dori sa si semnati!
    Trimiteti si apropiatilor Dvs!

    RăspundețiȘtergere
  2. doar un milion de dolari costa sa vina lady gaga la Bucuresti. mai analizati si voi situatia nu numai dati cu prietre ca oamenii religiosi sunt prosti. cum zicea poetul; e usor a scrie versuri cand nu ai nimic de spus. ganditi la economia tarii si la cum o duc oamenii, a sta la calculator si a face misto de oameni, si a fi impotriva unora doar de dragul contradictiei e usor. noi imprumutam de la FMI ca sa iesim din criza si chemam toti crizatii sa concerteze in tara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Alungati haita lui antihrist si pe aceasta incornorata a diavolului care seamana spurcaciunea asupra generatiei de tineri si copii. Piei satano!
    Treziti-va parinti, pana nu e prea tarziu.Doamne ajuta-i pe romani!

    RăspundețiȘtergere
  4. O asemenea poama este adulata de mai toti ciopartiti, tatuatii, gayiii, deviantii, smintitii, iresponsabilii, diversii frustrati...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok, si care-i problema ta cu "gayiii"? A fi sau a nu fi homosexual este ceva ce tine de propria si libera alegere, si nu te face mai putin om. Si nici nu iti intineaza sufletul. In schimb, a discrimina, asta da, iti intineaza sufletul. Discriminarea e de aceeasi natura ca si rasismul. La fel si a discrimina pe cei care asculta un anumit tip de muzica.

      Maturizeaza-te :)

      Ștergere
  5. Buna,

    Incep prin a spune ca nu-mi place stilul muzical abordat de Lady Gaga (sunt mai mult cu rock-ul, dar gusturile nu se discuta).
    Totusi, pana la a o numi "malefica", "marioneta a demonilor", e cale lunga... Sa fim seriosi, n-a omorat pe nimeni, si daca stam sa analizam, nici macar un criminal nu este pe de-a-ntregul "malefic" (daca se tine cont de societatea in care a trait sau de situatia mentala/materiala).

    Haideti sa dam dovada de maturitate in gandire. Traim vremuri moderne. Ce propui, s-o ardem pe rug la fel ca in Evul Mediu? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite, nici eu nu sunt de acord cu homosexualitatea. Mie mi se pare ca intineaza sufletul... Nu asa ne-a lasat Dumnezeu, demult, la inceputuri...
      Nu pot sa accept asta, mi se pare boala psihica.
      Cred ca au nevoie de ajutor specializat, nicidecum sa fie acceptati si tolerati.
      Ei, acum ce faci? Ma impusti pe mine?

      Ștergere
    2. Eu nu "impusc" pe nimeni, ai o parere pentru care eu nu te acuz si nici nu te discriminez, esti libera. Parerea mea este ca iubirea, de orice natura ar fi ea, nu este un pacat. Si nici ceva de care sa ne ferim. Dar nu incerc sa-ti schimb parerea fortat. Este pur si simplu alegerea ta, si o respect.

      Autorul acestui articol insa "impusca" oamenii care aleg sa asculte un anumit stil muzical. :)

      Ștergere
  6. P.S. Si e urata ca limba rusa...

    RăspundețiȘtergere
  7. Lasati ca voi asa zisi "crestini" sunteti mai pacatosi ca oricare, uitati-va in curtea voastra si pe urma vorbiti de altii ... sa vina, care este problema, de nu va comvine stati acasa ... si sugeti-o lui Cristos

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.youtube.com/watch?v=ZwnbZjCPaFo&feature=relmfu

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.youtube.com/watch?v=V_pG7C1CjlY

    RăspundețiȘtergere
  10. @Singing Colors
    Distinsa prezenta!
    Imi pare bine sa te cunosc si mai ales sa ti aflu punctul de vedere (exprimat cu dezinvoltura) aici!
    Insa, de la arunca cu aprecieri de genul ca..."as impusca" oameni ce ar asculta extaziati cantecele emise de o vedeta a Noii Ordini Mondiale, perfect compatibile cu normele si exigentele trendului mi se pare deplasat (sau chiar deplasabil!)
    Oricum, detest orice actiune de repunere, de formare a unei imagini imaculate a acestei fiinte de "calibru" mondial precum impricinata (lady Gaga)!
    Automat sustin aceasta petitie benevol, fara a cauza fanilor sai durere, deoarece de acest factor toate mascariciunile e perfect compatibila GAGA!
    De aceea,daca am afectat relatia dintre anumite paturi sociale, anumite categorii bine definite, cu acelasi duh al blandetii, te rog frumos sa ma ierti!
    Insa, FAVORITA ta NU ARE CE CAUTA IN TARA ASTA!
    O zi reusita sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  11. Lady CaCa poate pleca, n-avem nevoie de prestatia sa...

    RăspundețiȘtergere
  12. Aceasta "artista" nu reprezinta un model pentru tineretul roman crestin ortodox si implicit pentru cei ce cocheteaza cu notiunea de a fi oameni de cultura!

    RăspundețiȘtergere
  13. Trebuie sa recunosc ca la inceput mi'a placut de vocea ei , dar dupa ceva timp am observat ceva foarte ciudat in videoclipurile ei. Dupa care am studiat putin semnele oculte si deabi atunci am inteles cine este Lady shit gaga.

    RăspundețiȘtergere