Translate

sâmbătă, 18 august 2012

Petitie pentru demisionarea URGENTA a Guvernului Ponta-Antonescu

Petitie pentru demisionarea URGENTA a Guvernului Ponta-Antonescu

ARGUMENTE SOLIDE

                   

*)Pentru declaratiile nedemocratice din acea data de  3 august 2012 la adresa romanilor din Diaspora prin care Ponta ii doreste  "stersi"  din listele de vot, adica peste 3 milioane de romani "eradicati" total din existenta, peste 3 milioane de romani carora li se confisca drepturile, 3 milioane de romani care au dependenti de munca si cistigul lor in Romania inca approximativ 6 milioane de oameni, peste 3 milioane de romani care contribuie la PIB-ul Romaniei intr-un mod substantial an de an.

*)Pentru organizarea unui Referendum care a costat Romania milioane de Euro si care in fond este disputat de catre insusi Guvernul Ponta care l-a organizat, si unde cifra alegatorilor inscrisi pe listele de vot aprobata de catre Ponta inainte de Referendum acum, dupa votare dinsul o disputa.

*)Pentru  discursurile jignitoare la adresa Uniunii Europene cit si a liderilor acestor tari de catre Victor  Ponta si Crin Antonescu care considera  un "amestec in treburile interne" ingrijorarea intemeiata a acestora pentru democratie, justitie si respectarea Constitutiei in Romania.

*)Pentru plagiat care este un furt intelectual si este un exemplu negativ nu numai tinerilor si oamenilor in general, din Romania dar transmite un  mesaj negativ in Lume si ne pateaza imaginea tarii noastre si a poporului roman, mesaj care se traduce astfel: este ok sa furi, este ok sa trisezi, este normal sa faci acest lucru, si rasplata va fi functia de Prim Ministru al tarii.

*)Pentru discursurile "duble" ale lui Victor Ponta care una comunica si promite la Brussels si alta face in tara.

*)Pentru decapitarea Functiilor a  Statului de Drept

*)Pentru re instaurarea dictaturii comuniste si intinarea memoriei celor care au murit in Revolutia din 1989 tocmai pentru rasturnarea acestui sistem de guvernare.

*)Pentru lovitura de stat data in Romania!

AM ADERAT la aceasta forma de comunicare, de protest fata de actuala guvernare (mincinoasa si incompetenta) considerand ca este necesar a demonstra faptul ca nu suntem atat de indobitociti, de manipulati si usor de pacalit!
 Cine doreste sa parcurga cu atentie petitia este liber sa si o semneze! Repet, nu am initiat-o eu ci doar o promovez BENEVOL!

                                                                  Zadkielix alias D.M

4 comentarii:

  1. Aici puteti intra, puteti citi (sau reciti) si o si puteti semna!
    Nu dureaza decat cateva clipe!

    Viitorul este consecinta alegerii dintre BINE si rau!
    In consecinta, va rog frumos sa si semnati aici!
    http://www.petitieonline.com/petitie_pentru_demisionarea_urgenta_a_guvernului_ponta-antonescu

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce Dumnezeu cautati acolo, la conducerea acestei tari, voi, niste analfabeti si niste plagiatori, voi, acei... MOTHERS AND FATHERS ai inculturii dar si hotiei, cum e posibil ca cineva, fie el si in halul de analfabetism, obraznicie si impertinenta in care sunteti voi, sa nu aiba o urma cat de mica de bun simt care- pana cu ceva ani in urma- era o caracteristica a poporului roman ? De unde ati cazut asa, pe capul nostru, cine va credeti si cine va imaginati ca v-a ales pe voi ? locul vostru este - la marginea societatii -pentru hot si plagiator - cea mai mare rusine a lumii oamenilor de stiinta, cea mai mare rusine pentru tara noastra, cea mai mare rusine - de acelasi nivel, de altfel, cu cea creata de tiganii - hoti si ei - cu care, impreuna, formati de acum un fel de emblema de rusine a ROmaniei in intreaga lume.iar pentru celalat- locul lui, cum spuneam este pe undeva pe la reprezentanta vreunui grup de tigani care si asa sunt de parere, dupa cum am vazut- ca nu trebuie sa stii sa citesti si sa scrii ca sa faci facultate...
    Nu va e rusine? Nu va e asa, putin jena de oameni, de prieteni, de cunoscuti, de cei care va vad la televizor, de oamenii de stiinta fata de care v-ati facut de rusinea rusinilor, fata de reprezentantii Europei fata de care v-ati facut the mother and the father ai tiganiei si penibilitatii in care politica din Romania se scalda acum? Nu va vine sa intrati in pamant, sa va ascundeti, sa dispareti din vederea intregii lumi? Chair asa sunteti de redusi la minte si la bun simt incat nu intelegeti cat de penibili sunteti si cat de tare ne e sila de voi ?
    plecati undeva pe la periferia lumilor, dispareti din viata acestei tari, va faceti si ne faceti de ras pe toti !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ceea ce se intampla in Romania este absolut incredibil. Pe aici toti ne intreaba cum este posibil asa ceva?Aceste 2 piyate, Ponta si Antonescu, trebuie sa se opreasca!ACUM ORI NICIODATA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. NU cred ca sunt cuvinte pentru a descrie ceea ce se intampla in ultimele luni prin tara. Sper totusi ca romanul se va destepta in ultimul ceas.
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere