Translate

joi, 12 august 2010

O autentica sfidare la adresa soldatilor americani

  

   Iranienii au sapat gropi uriase in eventualitatea in care SUA va le va ataca soldatii.
 Nu vi se pare o sfidare de-a dreptul strigatoare la Cer?
...
  "Iranul a sapat gropi comune in care (sa nu se produca NICIODATA asemenea lucruri, sperand ca) vor ingropa soldatii americani ce ne vor ataca", a declarat un fost comandant al Garzii Revolutionare de la Teheran, citat de The Christian Science Monitor. Generalul Hossein Kan'ani Moghadam a afirmat ca gropile comune au fost sapate in provincia Khuzestan, din sud-vestul tarii, unde iranienii i-au ingropat pe soldatii irakieni morti in timpul razboiului din 1980-1988 intre republica islamica si fortele lui Saddam Hussein.



Declaratia lui Moghadam, fostul comandant adjunct al trupelor de elita iraniene, a fost facuta la cateva zile dupa ce seful Statului Major Interarme american, amiralul Michael Mullen, a anuntat ca Statele Unite ale Americii au pregatit un plan de atac impotriva Iranului, daca Teheranul se doteaza cu arma nucleara. Ofiterul american a afirmat insa ca este "extrem de preocupat" de consecintele pe care le-ar putea avea o asemenea ofensiva.






"Gropile comune folosite la ingroparea soldatilor lui Saddam au fost pregatite acum pentru soldatii americani. Acesta este motivul pentru care am sapat un numar atat de mare de gropi", a declarat Moghadam pentru The Associated Press Television News. Oficialul iranian nu a precizat cate morminte au fost sapate.




Imagini obtinute de APTN aratau un numar mare de morminte goale, proaspat sapate, intr-o regiune desertica din Khuzestan. Primele informatii despre gropile comune au fost prezentate in urma cu cateva zile de agentia semioficiala Fars.
....
Nu-mi place sa rasucesc niciun fel de cutit in rna, dar aceasta situatie imi aduce aminte de autenticele
proverbe si zicatori romanesti.

  Ce "SUNA" aproximativ- "cine sapa groapa altuia......."


Nu stiu daca poporul acesta indoctrinat si fanatic a ajuns la un asemeena grad de intelepciune si evolutie insa, mai mult ca sigur ca vor invatza din mers.
:-))




Parca si Saddam Hussein si ministrii lui ziceau la fel. Si acum este unde este... si-l asteapta pe Ahmadinejad cel dement sa se intalneasca, in aceste locuri, gata pregatite (culmea) tot de ei!
 Nu pot sa nu-mi cenzurez umorul, sarcasmul, insa, intelegeti ce anume prevad....



Nebunia posesiei iminente a unor arme nucleare, le da putere iranienilor sa sfideze o lume intreaga, amenintand absolut toate statele din jur.
Daca vor continua cu aceeasi politica de inarmare, sfidatoare, fara sa vrea se vor trezi ca vor fi distrusi in cele din urma,ca pedeapsa divina!
 Nu-mi doresc un asemeena scenariu, dar, toate aceste pregatiri oare unde anume duc, doamnelor, domnisoarelor si dvs domnilor?
Mai mult decat evident ca poporul iranian va suferi si va plati pretul, dar si restul lumii va fi afectata fizic, economic si politic de dementa sinucigasa fundamentalista islamica.
Lumea n-a invatat nimic din istoria recenta sau mai veche, si in numele unor principii democratice prost intelese si a unor interese economice inguste, nu innabusa in fasa pe toti acesti dictatori cu fata de paie. Poate ca veti replica..."De ce prost intelese ? "
 AM SI O POSIBILA EXPLICATIE! Deoarec nu scrie nicaieri ca trebuie sa te masori cu mijloace democratice si umaniste cu serpii veninosi care ameninta pacea si economia intregii lumi .
Daca cineva iti ameninta grav familia, casa si proprietatea ta, nu-l inviti la dans sau la masa in speranta prosteasca ca va da inapoi si va reveni la ganduri bune. Democratiile au multe lucruri bune dar si multe slabiciuni de care profita primitivii cavernelor in ura lor pentru orice fel de civilizatie si cultura alta decat cea bazata pe principiile lor feudale si pe dorinta de a-si pastra mizerele privilegii ale unei mici paturi de clerici, familii domnitoare si teroristi, care nu si-ar gasi locul intr-o lume a pacii.
 
  Inchei aici aceste ganduri, cu speranta si optimism,
                                                                  Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. e bine ca si-au sapat singuri atatea gropi, dupa loviturile initiale strategice aplicate de americani, numarul victimelor in randul armatei iraniene va fi foarte mare si e de preferat sa ai gropi gata sapate, ca e caldura mare in desert, sa nu puta....

    la mine pe blog Arabii Sauditi cer inlocuirea Meridianului Greenwich cu Meridianul Mecca!?!?!

    RăspundețiȘtergere