Translate

vineri, 31 decembrie 2010

Cum a fost si ce va fi... scurta impresie

 ...
2010 e deja istorie... Mai sunt doar cateva ore pana vom sarbatori si ne vom ura, vom spera si ne vom lega idealurile de Noul An 2011!
Cum a fost si ce va fi...
Un an greu, ce nu vroia sa se mai termine. Un an de trista amintire, in care, din pacate, multi oameni au ajuns la limita de jos, aia pe care nimeni nu credea ca o sa o atinga. Cu toate astea,există un scenariu optimist defel.
 Iar cel mai bun argument ar fi acela referitor la speranta! 
  Trebuie sa credem si sa nu deznadajduim, fie ca am fost atat de loviti de necazuri, saracie, crie economice etc
 Pe final, din tot ceea ce am scris in aceasta luna, acum la ceas aniversar vreau sa retineti ceva!E un soi de "filosofie" ce se aplica oriunde si cu oricine.
  Si "suna" cam asa...
" Nu te adaptezi, mori. E una dintre puţinele legi nescrise care nu are datǎ de expirare. Se aplicǎ atât în jungla amazonianǎ, cât şi în jungla capitalistǎ în care vieţuieşte fiecare dintre noi."
                                             
Nu pot sa-l inchei pana nu va urez tuturor asa: “La multi ani cu sanatate si fericire alaturi de cei dragi si, daca se poate, sa ne revedem, reauzim, recitim in 2011, cu aceeasi placere!Si, sunt convins ca 2011 ar  trebui sa fie un prilej de a ne schimba si de a ne arata mai buni, unii fata de altii!"

                                                      Zadkielix alias D.M              
...

3 comentarii: