Translate

joi, 30 iunie 2011

Gaselnita cu Monitorizarea perpetua a tuturor

M-am ingrozit, al modul cel mai serios posibil!
De ce?
 Simplu...Unii dintre noi, dintre semeni avem si traim cuu false impresii! Ne spionam, ne uram si incercam cu tot dinandinsul sa patrundem in ascunzisurile mintii si ale sufletului!
 Acum , fara sa polemizez si sa inflamez degeaba va invit sa reflectati la un anumit pasaj si la o figura emblematica a umanitatii- Sf Augustin de Hipona.
El a firmă că libertatea oamenilor rămâne intactă.Sf. Augustin nu renunţă niciodată la principiul libertăţii voinţei, astfel încât sistemul său încearcă obţinerea unei sinteze între afirmarea libertăţii şi a graţiei divine. Din acest motiv, el nu postulează existenţa unei puteri umane complete de alegere: ceea ce face omul nu depinde în totalitate de libera alegere; acceptarea sau respingerea credinţei este anticipată dinainte de Dumnezeu.
Fără îndoială, omul are puterea de a alege între bine şi rău, căci altfel nu ar fi posibilă responsabilitatea, meritul sau culpa; Augustin, reproşând însă pelagienilor exagerarea rolului alegerii individuale, spune că nu există un echilibru perfect între alegere şi graţie: acest echilibru se găsea numai la Adam, dar a fost distrus odată cu păcatul originar. În starea căzută, omul este în situaţia de a lupta împotriva înclinaţiei spre rău; el şi-a pierdut acea libertate perfectă şi senină, libertatea fără luptă, de care dispunea Adam. Libertatea omului căzut este una tensionată, conflictuală, problematică. Această libertate nu ne ajută decât cel mult să ne direcţionăm alegerea către acceptarea graţiei.
 Exceptionale aceste trairi si idei esentializate! Insa, omul secolului XXI cum anume gandeste?
 Sau, punand altfel intrebarea, oare chiar are impresia ca gandeste si PRETUIESTE pe cel de aproape, pe semenul sau???
Uitati de ce....
Va voi supune atentiei cu un anumit proiect de lege, ce la prima vedere pare unul "sanatos", " cu bune intentii" sau..."menit sa limiteze terorismul sau actele de orice fel inrudite cu aceasta!"
Mai exact, nu v-ar surade aceasta idee?
      
 Traim intr-o lume cu adevarat haituita, plina de neprevazut si de pericole ascunse. Un asemenea proiect de  de lege promovat de Guvern p va oferi autoritatilor mai multe informatii privind convorbirile telefonice si e-mailurile trimise de romani.
 Hahahha! Chiar acest lucru lipsea din peisaj! Dar, succint cu ce anume se va ocupa?
 Spicuind pe indelete proiectul de lege am observat unele aspecte.
 Primul, se leaga  de implicrarea neconditionata  si accesul statului la date ca destinatia si durata unei convorbiri telefonice sau momentul si locul din care si in care a fost trimis un e-mail. 
Pana una-alta ideea de a dezvalui TOATE datele retinute de furnizorii de servicii de telecomunicatii vor fi distruse dupa sase luni "prin proceduri automatizate, ireversibil", arata proiectul de lege. Exceptia fac datele puse la dispozitia autoritatilor, potrivit unor surse oficiale...
 Ca sa vedem...Oare cu vor fi cu "baietii  cu ochi albastrii" ce ne vor citi si asculta absolut tot?
  Nu cred ca va fi prea placut sentimentul atunci cand vom fi monitorizati!
Si acum, credeti-ma ca toata baza de date va fi folosita de autoritati pentru prevenirea, cercetarea, descoperirea si urmarirea infractiunilor grave, cum ar fi criminalitatea organizata sau terorismul.
 Iar mai jos, de pe anumite site-uri (ce nu doresc sa le desconspir) am sa postez niste compeltari!

"Informatiile la care ar putea avea acces statul:

- date necesare pentru urmarirea si identificarea sursei unei comunicari
- date necesare pentru identificarea destinatiei unei comunicari
- date necesare pentru a determina data, ora si durata comunicarii
- date necesare pentru identificarea tipului de comunicare
- date necesare pentru identificarea echipamentului de comunicatie al utilizatorului sau a dispozitivelor ce servesc utilizatorului drept echipament
- date necesare pentru identificarea locatiei echipamentului de comunicatii mobile"



 Libertatea nu mai exista! Ea sfarseste atunci cand, asemenea specimene se joaca cu informatiile, cu prelucrarea lor etc
 Este INADMISIBIL si revoltator!!!
 Ar trebui sa ne solidarizam impotriva acestui flagel!
 Acum ori niciodata, cand spectrul celor ce ne vor sclavi se doreste a se extinde, este nevoie de o MOBILIZARE, o concentrare a atentiei si o precisa dozare a tuturor reswurselor existente!

 Lansez cu aceasta postare un lung sir de apeluri ce va continua si VA MILITA impotriva tuturor acestor forme denaturate si complet pervertite ce ne ameninta integritatea si ne invadeaza intimitatea! Si mai e un lucuru de amintit, asemeni unei raze de speranta! Cum niciodata nu e prea tarziu.....sa speram ca o sa se si intample si in acest caz!!!
 Pe final, in incheiere nu ne mai ramane decat sa ne trezim din amorteala ce dainuie de multa vreme, sa constientizam rolul nostru si sa luptam, fara a deveni haotici impotriva acestei TIRANII de-a dreptul diabolice!
  Asa sa ne ajute Bunul si Adevaratul Dumnezeu, Cel in Sfanta Treime inchinat, acum si pururrea si-n vecii vecilor, Amin!!!


                                             Zadkielix alias D.M 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu