Translate

marți, 14 aprilie 2009

Politia Rutiera a inceput o actiune de control la nivel national pentru pedepsirea celor care conduc fara carnet. In 30 de zile, au fost depistati nici mai mult, nici mai putin ...40 de oameni, dintre care jumatate in Bucuresti.

Controalele Politiei Rutiere au inceput de o luna in toate localitatile mari in judetele Iasi, Craiova, Bra­sov, Constanta si Bucuresti.

"In ultima perioada, numarul per­soanelor care conduc autovehi­cu­le in Romania fara sa posede permis de conducere a crescut drama­tic. Prin urmare, am decis sa pornim o actiune de control pentru a stopa acest fenomen infractional. Numai lu­na trecuta au fost prinse peste 40 de persoane conducand fara permis de conducere. Dintre acestea, 20 de per­soane sunt din Bucuresti",a de­cla­rat pentru Cotidianul comisa­rul-sef Lucian Dinita, seful Politiei Ru­tiere.
O initiativa destul de buna, laudabila, numai daca tin cont, cam de...cate ori trebuia sa ma fi declarat fericit ca am fost prudent, in spatiile inexistente sau toata aceasta jungla cu adevarat ingrozitoare..
Poate ca mai toti fitosii si autenticii maniaci se vor ami tempera si nu isi vor mai cumpara "NOROCUL" sau forta sfarsitul, atat al celor din jur , cat si inevitabil si pe-al lor....
D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu