Translate

duminică, 1 ianuarie 2012

Atentie marita la "specialisti"!!!

Un studiu "nou" ce DEVASTEAZA orice fel de ratiune!

Cum va explicati aceste cumplite, fioroase dezinformari, promovate prin intermediul mass-mediei?
 Toate au in centru "studiul stiintific!"
Mai degraba, o mana de escroci foarte rafinati ce, cu diverse metode incearca 9si chiar reusesc) sa ne spele creierii cu felurite ineptii!
 Una dintre ultimele lor gaselnite se refera la relatii!

 Acolo, unde emanatii zilelor noastre nu prea si-au bagat interesul....
 Cred ca sunteti perfect constienti ca, in pofida tuturor celor inaintate, dezbatute si analizate in acest articol si studiu , IMI SUSTIN cu argumente valide!
1. In domeniul personal, al relatiilor NIMENI nu detine ADEVARUL SUPREM!
2. Despre caractere si firi se pot tine simpozioane, mese rotunde, intalniri cu oameni cu pretentii...Insa NU SE POT ALCATUI STUDII STATISTICE sau alte asemenea ineptii!
De aceea ii consider ca fiind AUTENTICI impostori care SE CHINUIE DIN RASPUTERI sa prosteasca binenteles pe naivi! Cum va explicati ca, ori de cate ori se intampla cate un eveniment deosebit trist sau vesel ..apar si indivizii astea sa-si dea cu parerea de 'specialisti'...dar niciodata nu vin sa prezica ceva..
Ei...vin doar dupa ce s-a intamplat evenimentul...
 De aceea, am considerat OPORTUN sa postez aceasta stire AICI si mai ales ACUM!
Ganduri fara a fi premeditate, nascocite, dirijate sau reverberate  de catre "specialisti" va urez , in acest debut de an 2012!


           Zadkielix alias D.M







4 comentarii:

  1. da asa este....foarte adevarat

    RăspundețiȘtergere
  2. Media isi face treaba cum poate. Acolo unde e posibil, cand se face un comentariu pe o tema data, moderatorul emisiunii invita un specialist recunoscut in domneiul pe care-l abordeaza in emisiunea sa. Daca emisiunea e una pe teme mondene, normal ca invitatul e o persoana cu notorietate in lumea mondena. Ideea pe care se merge in emisiune e cea de show (poti sa-i spui si circ) nu neaparat de a pune pe tava publicului larg adevarul absolut. Asa ca nu pune la inima orice emisiune care nu-ti place. Foloseste mai degraba telecomanda iar daca televizorul ajunge sa te enerveze ai suficiente optiuni de ocupare a timpului liber.
    E drept, am remarcat si eu la unele televiziuni private tendinta de a cimentui adevaruri facand uz de parerea unor "specialisti". Acele televiziuni s-au descalificat deja in fata publicului cu discernamant.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot felul de oameni inventivi cu lucruri aparent marunte, care se bucura de succesul in masa al manipularii...foarte frecvent in tot felul de domenii in Romania. Salutare domnule !

    RăspundețiȘtergere
  4. Poţi oare să faci într-adevăr distincţie între mass-media ca un instrument de informare şi de divertisment şi ca un agent de manipulare şi de îndoctrinare? PySSyK@

    RăspundețiȘtergere