Translate

vineri, 13 ianuarie 2012

Dedicatie cu declaratia unor baieti... de avereAceasta postare se vrea a fi o DOVADA in plus a ceea ce se petrece in Romania!
Daca veti considera ca am (sau nu) dreptate, putin ma intereseaza! Important ramane atitudinea!
Sinceritatea de a spune lucrurilor pe nume, de a le demonstra si a le combate (in felul meu)...
Totodata, va aduc aminte de faptul ca nu incit la nimic si, datorita acestui modern mod de a comunica, principiul "divide et impera" ar trebui desfintat!
Insa, fara sa devin utopic sau zevzec, ma voi impaca cu ideea ca, daca elitei nu ii pot face nimic, macar pot "trezi" si eu pe altii...
 Drept urmare, aceasta postare (ca si precedentele cu subiect asemanator cat si si cele viitoare) se doresc a fi doar semnale nicidecum plangeri!
De accea, sa ne ocroteasca si Puterile Ceresti ale Adevaratului Dumenzeu in acest demers!
 Fara El, chiar am fi pierduti!!!


La 22 de ani de la caderea comunismului, istoria adevarata a neamului nostru ne este in continuare ascunsa. Mass-media cat si oficialitatile otravesc zilnic pe oricine, in special tineretul roman.
Insa, in goana lor de promovare a mediocritatii si a non-valorilor, uita ca exista si o miscare subterana, de rezistenta (atat elitista cat si under-ground).
 Este regretabil ca,in timp ce adevaratele modele de viata, eroii martiri ai acestui neam, sunt dati uitarii, personaje si situatii penibile sunt centre de referinta.
 In acest fel, elita si acei "emanati" dirijeaza aceste papusi (politicieni) cu o lejeritate iesita din comun. In primul rand din punct de vedere economic, al doilea social si mai nou si religios.
De aceea, fara sa ma ascund PROMIT sa duc mai departe acest mesaj ca NU SUNTEM INFRANTI! 
Dumnezeu sa ne ajute si sa ma miluiasca si pe mine,
                                                      
                                     Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu