Translate

duminică, 15 noiembrie 2009

Eterna Putere de Rasarit se mareste

Suprafata Rusiei s-a marit cu 4,5 kilometri patrati ca urmare a unui cutremur si a unei eruptii vulcanice.
Da, nu e deloc o gluma!
Rusia, cel mai mare stat din lume din punct de vedere al suprafetei, a mai castigat cativa kilometri patrati ca urmare a unui cutremur si a eruptiilor vulcanice in regiunile estice. Ca urmare a unui cutremur din 2007 pe insula Sahalin si a scurgerilor de lava din insula Matua, ambele situate in nordul Japoniei, Rusia a mai castigat 4.5 kilometri patrati, a declarat geologul Boris Levin. Puternicul cutremur din 2007 din Nevelsk, un oras din Sahalin, a dus la ridicarea unei portiuni de pe fundul marii devenind parte terestra de aproximativ trei kilometri patrati, a declarat Levin. Alti 1.5 kilometri patrati au aparut ca urmare a eruptiei puternice a vulcanului Pic Saricev in luna uinie.

Mai tineti minte aceasta intrebare-Cu cine se învecinează Rusia?
R:Cu cine vrea ea...
In bancul acesta "dragut" este vorba despre Uniunea Sovietică. Pe atunci elevul răspundea la întrebarea “Cu cine se învecinează URSS?”
Unii ezitau . Insa, un tovaras mai "dezghetat" raspunde calm si destul de simplu- cu cine vrea ea. De data asta stim că Rusia s-a mărit cu 4,5 kilometri pătraţi. Nouă veste despre Rusia nu ne tine nici de cald dar nici de frig!
Insa, fara sa devin rautacios. Nu cumba acesta e rezultatul vizitei lui Geoană la Moscova? Oricum e doar o simpla supozitie, nimic mai mult!
Cu toate astea, sa nu care cumva sa ne schimbam optiunea si să ne ducem si să întorcem armele!
Ca mai incolo sa ne inscriem in RSB (nu e Steaua Bucuresti) ci fostul KGB...SI SA ne inrolam ca martiri si disidenti...
Poate ca ne-ar ajuta aceasta , asa fix ca o mini-frectie cu carmol la picioarele de lemn...ale unora!


Surse demne de incredere: physorg.com, descopera.ro si subsemnatul
Zadkielix alias D.M

3 comentarii:

  1. In leg cu acel art despre ecumenism si celelalte credinte treb sa marturisesc ca abia mi-am luat inima in dinti sa-l postez .
    Am avut si mai am prieteni protestanti la care chiar tin .Cu o amica mi-a fost interzisa orice legatura de preotul meu, tocmai din cauza credintei.
    Desi stiu cum stau lucrurile si care e adevarul , e destul de greu sa-l promovezi ,mai ales cand tii la acele persoane .Iar despre ele stiu ca sunt sincere si niciodata nu au incercat sa ma atraga la ei ,cum a fost cazul tau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Te invit si pe tine in numele Nataliei la initiativa ei numita-Principiile impreuna calatoririi .Ai sa vezi despre ce e vb pe blogul ei
    http://daruindveidobandi.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere