Translate

vineri, 20 noiembrie 2009

Isteria XVI- PREZIDENTIABILELE 2009

Declaratii spumoase

C.V Tudor a luat-o de la TVR1 la Realitatea apoi la A3 la Sinteză. Doar am atata a spicui:
” Cu Biblia într-o mână şi cu crucea în cealaltă am să scot dracii din Băsescu “
” Domle, eu vreau scandal! Mă duc mâine la Palatul Parlamentului şi intru peste ei, e dreptul meu “

Treceţi pe lista medicamentelor compensate 100% şi Rudotel. E evident că televiziunilor le lipseşte medicamentul. E criză, dacă e gratuit poate se rezolvă. Bonus o cămaşă de forţă.
:))


Elogiul nebuniei
Domnule Presedinte C V Tudor, multa vreme am cam fost trist si fara de speranta. Credeam ca ne veti parasi. Am fost pierdut la gandul ca s-ar putea sa parasiti politica, sa va retrageti definitiv, asa cum ne-ati promis in decembrie 2008. Si pentru ce? Doar pentru ca alegerile parlamentare din 2008 au fost trucate de catre...toti acei" mafioti si aroganti golani" ce se afla inca in politica ce nu v-au lasat niciodata in pace?
Basca, ei astfel au facut posibil ca si partidul condus de dumneavoastra sa nu mai intre in Parlament!

Cu toate acestea, nu mi-am pierdut speranta. Aseara am auzit, totusi, ca nu ati abandonat lupta si ati spus ca veti lua Parlamentul cu asalt si veti da buzna peste Basescu in confruntarea sa cu… oricine va fi.
Nu stiu cum sa ma exprim!
Brusc, parca mi-ati umplut inima de bucurie si cand v-ati anuntat candidatura la presedintia Romaniei, iar acum astept parjolul pe care il anuntati de atata si atata amar de vreme...
Parca va si imaginez cum veti domni, cu sabia dreptatii, cu sceptrrul puterii "facand" din aceasta tara un model pentru toate celelalte natii existente!

Sa nu va imaginati ca as vorbi in zeflemea! Dimpotriva, nu-mi voi pierde credinta, chiar de-ar fi sa fiti invins de toti derbedeii care au acaparat, pentru moment speram, destinele Maretii Noastre Patrii....
De ce zic eu toate acestea? Insusi domnia voastra ati mai spus ca veti lua cel putin..." 51% dintre voturile romanilor."
Eu cred ca se poate mult mai mult si mult mai bine!Exista chiar posibilitatea de a ajunge presedinte chiar din primul tur!

Nimic nu mi-a facut inima mai rea si mai amara decat porcariile care s-au scris despre dumneavoastra. Niste calomnii de la un capat la altul. Calomnii la adresa unuia dintre cei mai marinimosi romani. Poate mai noul dumneavoastra prieten, fosta „maimuta electrocutata” (daca va mai aduceti aminte?), George Becali, a avut o inima mai larga si o punga mai groasa.

Sa va donati luna de luna salariul de parlamentar? Acum stiu ca sunteti sarac si nu mai puteti face acelasi lucru si cu cel de europarlamentar, dar animalele pe care le hraniti zilnic de ani de zile sunt sigur ca va vor pomeni vesnic!
Si sa treceti peste toate rautacismele de genul ca ati suferi sau ati avea nevoie de medicamente!
Pe final, fara a fi unul care ar fi vorbit fara sens sau cauza, va strang si va tin pumnii ca sa incercati aceasta "misiune imposibila!"

Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. ...baiatule nu merita atentie din partea nici unui om,acest securist inrait,farseor...e.t.c.

    RăspundețiȘtergere