Translate

duminică, 19 septembrie 2010

Cultura e cumva Cenusareasa natiunii?

 Cultura e cumva Cenusareasa natiunii?

Nu credeam ca am sa fiu contemporan cu ...tristul eveniment ca in aceasta tara cineva sa munceasca pentru o luna cu 1 leu!!!




Recent, odata cu taierile din sistemul bugetar, actorul   Ion Lucian (ca de domnia sa e vorba) a fost obligat sa aleaga intre pensie si salariu. Acesta a optat pentru cea de-a doua varianta, desi a cotizat la sistemul de pensii timp de 71 de ani.



Astfel, salariul pe care il primeste in prezent de la Teatrul Excelsior, ca director, a ajuns la 3.000 de lei, jumatate din suma incasata inainte de noile legi.



Luna trecuta insa, pe statul de plata al actorului Ion Lucian a figurat suma de un leu, salariu ramas disponibil in urma concediului luat cu o luna in urma. Astfel, in contul bancar al actorului a fost transferata suma de un leu, potrivit Realitatea TV.


La 86 de ani, maestrul Ion Lucian a ajuns sa regrete ca nu a plecat din Romania cand a avut ocazia, fiind de parere ca valoarea actorilor romani este mult mai apreciata in alte tari.
Si,fara sa par veninos am sa mi rezerv si eu dreptul la o opinie!Prea s-a trecut cu vederea acest caz!
De ce? DE CATRE CINE? AR MERITA asemenea maniera OAMENII CARE AU SUFLET SI LUCREAZA DIN PASIUNE DAR SUNT BATJOCORITI, UMILITI DE ACESASTA CARACATITA DENUMITA SISTEM?
 Nu dorsc sa raspund la intrebari, nu dau diagnostice insa constat anumite anomalii...Din cauza ca romanii sunt cu bun simt Romania a ajuns sa fie condusa de derbedeii politici. Verificati pregatirea profesionala a celor care au condus tara si nu numai, cati si nationalitatea...
  Acum chiar intelegeti intru catva/
....
                                                                                Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. cultura romana s-a retras in subcultura de cartier...de asta nici nu merita vreun ban...va mai dura vreo cateva decenii pana ne vom descoperi busola morala si culturala...
    la mine pe blog detalii despre cum Un sociolog francez propune crearea de "orase nomade" in toata Europa...

    ps: ce parere ai de vizita papei in uk?

    RăspundețiȘtergere