Translate

miercuri, 10 noiembrie 2010

Concurs Kamikaze de încurajare a lecturii la om 10 Noiembrie

Concurs Kamikaze de încurajare a lecturii la om 10 Noiembrie



Studiu de caz

Dacă Sergiu Nicolaescu ar ecraniza Critica rațiunii pure a lui Immanuel Kant cu Romică Țociu în rolul Lucrului În Sine, cine ar merita să joace în celelalte roluri: Percepția, Fenomenul, Timpul, Spațiul, Cauzalitatea, Judecata Analitică, Judecata Sintetică, A Priori, A Posteriori? (Întrebare facultativă: cine ar trebui să compună muzica filmului și de ce?)
Trimite distribuția filmului Critica rațiunii pure de Sergiu Nicolaescu la redactia@kamikazeonline.ro, și un juriu alcătuit din regizorii și criticii de film de la Revista Kamikaze o va premia pe cea mai bună cu o carte de la Editura Nemira: Călătoria Feliciei, de William Trevor.
Raspunsul meu
Judecata se exclude din start. Actorii raman aceiasi, in verva, numele lor nu conteaza atat de mult fie ca s-ar numi Romica Kant, Cornel Leibniz, Kant Vadim Tudor etc.Ramane doar coloana sonora, mai ceva decat Metropolis si compusa de UCMR sub comanda celebrului si "eternului" Nicolaescu ce "face casa buna" cu ratiunea de a critica, de a lauda,de a sintetiza si analiza...(oare de ce?)nimicul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu